Hjemmelavede forårsruller med oksekød

Server chilisauce til forårsrullerne. Fantastiske som varieret aftensmåltid og som kolde snacks dagen efter. Opskrift på forårsruller med spidskål.


Her er opskriften på hjemmelavede forårsruller , der ikke er for fede. Heldigvis er hjemmelavet forårsruller i den helt anden grøft og man kan fylde dem med nærmest alle grøntsager. Forårsruller uden friturefedt, og lavet med masser af spidskål og gulerødder.

Derudover valgte jeg at bage dem i ovnen i stedet for at friture dem i olie, og de blev virkelig sprøde og lækre! I får opskriften på to slags fyld – en med kylling og en med oksekød. Fyldet er hurtigt at lave og grøntsagerne må gerne være sprøde.


Hvis der bliver ruller i oversku kan de fryses. Hjemmelavede forårsruller , ca. Derfor behøvede maden idag ikke at være sun det skulle bare være super lækkert.


Vi besluttede derfor at lave hjemmelavede forårsruller med oksekød og grøntsager. Det smager fantastisk, især med .

Med en pose god wokblanding fra frost tager det ingen tid at lave forårsruller - se opskriften her. Disse autentiske, thailandske forårsruller smager så godt, at man altid vil blive skuffet, når man bestiller forårsruller på restauranter - så godt smager de. Disse sunde forårsruller laves uden friturstegning, og de smager mindst lige så godt som de traditionelle. Kalorieværdien kan ses i opskriften (læg mærke til det høje protein og lave fedt indhold per forårsrulle ). Dej opskriften til disse forårsruller med oksekød er magen til dejen i denne her opskrift.


Fyld: ( eget valg smag og behag). De klassiske forårsruller er så lækre i den hjemmelavede version. I min version bliver de lavet i ovnen. Det giver dem en ny, men skøn sprødhed.


Desuden er de også langt sundere en hvis de bliver friturestegt. Det er klart et af vores store hit og de kan trods navnet, med stor succes, serveres året rundt! En nem opskrift på lækre hjemmelavede forårsruller.


Vi har spist rigtig mange lækre sprøde forårsruller i både Vietnam og Thailand. Både når man rejser i Asien, når man spiser på asiatiske restauranter eller når man laver de lækre sprøde forårsruller hjemme i sit eget . Vi var ude at handle forleden og jeg fik øje på en pose forårsruller , hvorefter jeg fik lyst til at lave nogle sprøde ruller selv, men uden at det skulle være for omstændigt og tidskrævende. Så vi købte en rulle filodej. Lavede fyld af lækkert og godt krydret oksekød vendt på en sauterpande med sprød strimlet hvidkål, knasende .

Jeg elsker forårsruller ! Forårsrulledejen består hovedsageligt af hvedemel, van salt og kokosolie. Det er super tyndt og kan sagtens blive sprødt, selvom de bliver bagt i ovnen. Som fyld brugte vi kål, gulerødder, svampe, hakket oksekød og løg. Vi synes altid det er rart at lave forårsruller når vi har god ti da det ofte kræver lidt – ikke fordi det er .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop