Køleboks jem og fix

Denne elektriske køleboks kan rumme liter, og den tilsluttes 12V-stikket i bilen med det medfølgende stik. Curver Køleboks i plastik på liter. Isoleret i top og bun og med håndtag der låser låget.


Find alt hvad du har brug for af campingtilbehør hos os til uhørt lave priser. Lige fra elektronisk luftpumpe til kølebokse. Sammenklappelig køletaske, der kan holde maden kølig og fylder minimalt, når den ikke er i brug.


Fås i flere farver og kan rumme liter. Mangler du nyt udstyr til campingferien? Stort udvalg og god kvalitet. Der er først indgået en bindende aftale, når vi har . Sammenlign priser og læs anmeldelser af køleboks volt Camping.


Klik her og find den bedste pris nu! Hold dine varer kolde på turen med en køletaske! Vi har et stort udvalg af kvalitets køletasker og tilbehør til altid lave priser. Læs ugens tilbudsavis fra Jem på Tilbudsugen.


Her kan du finde alle aktuelle tilbudsaviser online, søge efter tilbud og sammenligne priser. Sidste år havde vi en almindelig køleboks med til Kroatien, og den. MOBICOOL LITER BORD-BAR. C under udenomstemperaturen og kan varme op til ca.


Vi har altid den billige køleboks fra Jem og Fix ( ca. 30- kr.) stående i bagagerummet. Det har vi gjort nu på ca. Man skal bare sørge for at blæseren ikke er tildækket. Den klarer det vældig fint der omme også, og så slipper man for den støj som den nu engang laver.


Jeg har købt to passive kølebokse. En på liter og en på liter. Bor et hul på 6cm i låget i det ene hjørne.


En standard flamingokasse, en billig fødevaregodkendt plastbox fra jem og fix , skåret til i højden så den passer i flamingokassen. Den box vi skal have til bagagerummet skal transporterer vores madvarer syd på og skal derfor være i super kvalitet. Ingen af dem skal altså stå på bagsædet.


Vi har købt en kølebox ( Jem og Fix 400.- incl. omformer) Den har holdt drikkevarerne kolde i Italien i år. Og så sparer man også at åbne cv-køleskabet i tide og utide. Vi var spændte på, om en billig box duede til noget i varmen , og det gjorde den sørme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop