Kommerciel betydning

Søgning på “ kommerciel ” i Den Danske Ordbog. Find betydning , stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Kommerciel Forretningsmæssig, giver fortjeneste.


Vi har samlet en lang række fremmedord og ord som måske ikke er fremmedor men som måske kræver en forklaring, som du kunne få brug for at kende. For hvert fremmedord er der sat den fulde .

Få svar på hvad forkortelsen, ordet eller vendingen betyder. Samling af forklaringer på fremmedor forkortelser og andre vendinger. Forhold paa de Steder, vi besøgte.


DanishFiskebestandene af kommerciel betydning omfatter i øjeblikket kulmule, hestemakrel, sardinel og ansjos. The report provides some basic background material that I shall briefly cover here. DanishDet, der skulle have været en folkefest, blev i . Da kvinderne ikke længere pr.


Senere hen blev mors dag betragtet som meget kommerciel , og det fik måske også nogle til at droppe markeringen.

Alligevel har mors dag fået lidt af et comeback, mener Else Marie Kofod. Disse havstrømme er essentielle for marine organismer, herunder fisk af kommerciel betydning. Forskningen i Natur og naturressourcer har betydning , bl. Færøeme ligger på grænsen mellem de vigtigste områder for dybhavsdannelse, og en stor del af vandudvekslingen foregår i umiddelbar nærhed af Færøeme. Antallet af mikrobryggerier ændres ofte, men skønnes at være ca.


I bilag vises en oversigt over kendte registrerede mindre bryggerier i Danmark. De findes enkelte mikro- malterier, som dog ikke har nogen kommerciel betydning. Mineralvandsproduktionen i . Endnu engang manifesterede det område, franskmændene betegnede som Sydsyrien, men som historien kender under betegnelserne Israel og Palæstina, sig som det strategisk betydningsfulde forterræn, Ægypten må beherske for at kunne dække sin eneste sårbare flanke, og som er af kommerciel betydning , fordi den er . På grund af Danmarks beliggenhed mellem Nordsøen og Østersøen har vore farvande altid haft en såvel strategisk som kommerciel betydning , hvilket i et historisk perspektiv har medført talrige konflikter.


I dag er det heldigvis ikke krige med Sverige, Tyskland og Englan der begrænser den fri sejlads, men andre forhold . Nok er der ide fleste nordiske lande en stor ille-kommerciel distribution til biblioteker og skoler, som i takt med den teknologiske udvikling af distributionsmediet (CD-ROM etc) må forventes at få voksende kommerciel betydning. Men TV er - og vil fortsat være - det vigtigste kommercielle rnarked for langt de fleste kort- og . Ordet kommercialsering anvendes også i negativ betydning , hvis man mener at markedsgørelsen i det pågældende tilfælde er uønsket. Det er således beslægtet.


London Underground til en eksemplarisk case , når man vil vise, hvordan den brugsgrafiske modernisme satte sig igennem på hverdagsniveau. London Underground opfattede altså modernistisk kunst som noget, der potentielt havde høj reklameværdi og kommerciel betydning.

Dette sker ofte, gennem giveaways, på de sociale medier, hvor en kendt blogger eller anden kendte person vil give en ting væk. Ofte skal man dele, like og skrive en kommentar. Jeg har fået flere divergerende forklaringer.


Nonkommerciel: Typisk en privat om . CEO, CFO, CMO og alle de andre. Ledere elsker engelske titler og forkortelser. Men hvad betyder de egentligt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop