Møntautomater

Møntautomater til vaskeri, solarier, bruser på campingpladser m. En møntautomat begrænser forbruget og sparer dermed energi. Vores møntautomater kan håndtere op til otte enheder, som fx brusebade, vaskerier, tørretumblere, toiletter og solarier. Automaterne indeholder et stort display, som viser tiden og accepterer forskellige . Stort udvalg i møntautomater der både kan klare mønter og poletter.


Automaten har både simpelt betjening og en kraftig konstruktion. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette model. Nem online bestilling og hurtig levering. Har du et møntvaskeri, et solcenter eller et andet ste hvor du ønsker at kræve betaling for din service, kan du få en møntautomat til forskellige mønter. Det kan også være, at du har en ejendom, hvor beboerne skal betale for deres vask, hvorfor du passende kan montere en møntautomat fra Senmatic.


Polet- eller møntautomat. Ideel til udlejningsejendomme i vaskekældre o. Nedenstående type kan fx styre både vaskemaskine og tørretumbler. Produktbeskrivelse: M98-automat til styring af to enheder. M98-anvendes til kontant afregning, og har et display, der videregiver . Vi har og 10kr møntautomater med og uden display. Til dig der elsker at bestille noget.


Vi har noget for enhver håndværker: VVS, EL, VÆRKTØJ, VA OG VAGA, og vi er altid lige om hjørnet, online og på mobilen. MMC for mønter eller poletter til styring af en enhed. Til automaten kan anvendes en mønt- eller polettype, og der er mulighed for indstilling af flere . Annoncer med Mønt Automater på DBA. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Find Mønt automater på GulogGratis.


Reservedele til hvidevarer finder du hos Reservedele. TYVERI: Skaderne blev væsentligt større end udbyttet, da en tyv natten til onsdag plyndrede to møntautomater i en vaskekælder på Grønnegade. Tyven ødelagde de to møntautomater , som har en værdi af 12.


Til gengæld slap han kun af sted med 6-7kroner i mønter fra automaterne. Tilsammen dækker de alle sædvanlige formål lige fra avancerede automater til helt simple. Der var formentlig ikke særligt mange mønter i automaterne, men selv automaterne er ikke billige. Stikpropper, forlængerled og . Solcreme og møntautomater stjålet fra solcenter.


Der er opstået en fejl: Beskeden er sendt. Klik på billedet for at læse mere om den valgte maskine. Vi har elektroniske møntautomater der tager alle danske mønter, for styring af op til maskiner ( M123-1).


Kortautomater med elektroniske nøgler (magnet eller chipkort) C123. Disse kan styrres af fx administrationsselskab, hvor betalingen er over huslejen eller . Karise: Luxura Solcenter i Bredgade har fået stjålet alle tre møntautomater. Indehaveren af Luxura Solcenter i Bredgade i Karise har anmeldt til politiet at centrets tre møntautomater er blevet flået ud af væggene og fjernet fra solcentret. Det fremgår ikke af politiets døgnrapport hvornår tyveriet har fundet sted . Hærværk på møntautomater. Artiklen er mere end dage gammel.


To møntautomater på et vaskeri i Gelsted er blevet forsøgt brudt op. Det er sket i løbet af den sidste uge. Gerningsmanden fik dog ikke noget ud af sit. d eller køb adgang til alt .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop