Snegletape pris

Kobbertapen sættes fast på højbede o. I følge tests, der er foretaget kan sneglene ikke lide at kravle hen over kobbertapen. Effekten øges når kobbertapen har siddet et stykke . Køb KOBBERTAPE MOD SNEGLE online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i insekt- og skadedyrsbekæmpelse og skadedyrsbekæmpelse hos Harald Nyborg. Forsendelse af snegletape sker med PostDanmark som almindeligt brev. Leveringstiden er typisk 2-hverdage.


I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med almindelig bankoverførsel. Find nyt og brugt indenfor Andre haveartikler til billige priser på DBA. Selvklæbende kobbertape også kaldet for snegletape. Limen på tapen har en holdbarhed på 3-år alt efter forholdene.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Selvhæftende kobbertape, kaldes også snegletape , er et miljøvenligst måde at beskytte sig på mod snegleangreb. Mellem kobberet og dræbersneglens slim opstår der et svagt elektrisk stø . Sneglegift kg, 4300kr.


Se leveringsomkostninger. Men i forhold til hvis man skal i boligforretninger og købe nips og interiør i kobber, jamen så er 1kroner jo faktisk billigt, og der er jo til maaaaange gange i sådan rulle - det er dog nok sidste gang jeg køber snegletape :-)). Jeg kender ikke prisen , men mener det bliver billigere, jo mere man køber.


Producent: Pris : 1600kr. Så måske er det en idé, at flere slår sig sammen om indkøbet. Jeg skal i hvert tilfælde selv have lavet mange flere ringe til næste år. SKADEDYR I HAGEN - Anti snegletape i kobber - Stopp snegler med kobberteip Irriterer du deg over snegler som kravler opp i pottene dine og ødelegger blomstene? Fest kobberteip rundt krukken eller direkte rundt stilken på mer solide vekster.


Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Mineralize Skinfinish Natural . Se teknikken med kobbertape omkring blomsterkrukkerne. Metoden benyttes med succes i England i kampen mod dræbersnegle. Dræbersnegle: udseende, udbredelse, naturlige fjerner, bekæmpelse og forbyggelse.


Der er mange måder at bekæmpe dræbersnegle på, og det er vigtigt at gøre det, fordi en dræbersnegl kan lægge op til 4æg. På grund af de kan formere sig til så mange, kan få dræbersnegle hurtigt blive til mange tusinde. Materiale Pris Vedligehold. Dan plejes De ○ se nyheDerne. Relaterede produkter: Beskrivelse af produktet.


Brug det på højbede, krukker, på drivhusets sokkel, kapilærkasser osv. This Pin was discovered by guldlea. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Der findes desuden et såkaldt snegletape af kobber, som du kan klæbe på dine højbede og på den måde afskrækker sneglene mod at kravle. Sammenlign priser og læs anmeldelser af kobbertape Kontorartikler.


Vælg mellem sort eller teglrød. I går var jeg land og rige rundt for at finde det såkaldte snegletape. Efter adskillelige besøg hos diverse byggemarkeder og forgæves opkald til flere forskellige havecentre, fandt jeg det endelig.


Det er egentlig bare kobbertape, som man kan bruge rundt om blomsterkasser og . Ikke noe griseri Trygg å bruke rundt andre dyr Bruksanvisning: Bruk snegletapen før brunsneglene har . Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop