Vuc 9 klasse københavn

Uddannelse i Københavns centrum for unge og voksne. Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse. Avu giver dig mulighed for at komme videre med en uddannelse, hvis du for eksempel vil starte på en erhvervsuddannelse eller læse videre og tage en hf.


Størstedelen af kursisterne på avu er er . Du skal være fyldt år for at kunne begynde på AVU.

AVU giver samme muligheder som folkeskolens 9. Alle erhvervsuddannelser kræver, at du har bestået dansk og matematik på 9. eng mat D samt naturvidenskab og ét af fagene fransk, historie, samfundsfag eller tysk, alle på niveau G eller derover) har du retskrav på optagelse på 2-årigt HF. Unge som ikke har afsluttet FSA. I særlige tilfælde kan unge under år optages på AVU.


Dispensation søges gennem UU København. Personlig samtale på uddannelsesstedet og evt. Starttidspunkt og varighed.

VUC (FVU, 9. og 10. klasse samt HF). VEU konsulent Henrik Juul-Pedersen. Er du på udkig efter HF enkeltfag i København ? Der findes mange HF og VUC centre i København , der udbyder HF enkeltfag.


Se det store udvalg på listen her. Hos KBH SYD er mulighederne mange. Og du kan selv tilrettelægge din tid. Læs en hel HF eller tag fagene i dit eget tempo som enkeltfag. Her kan du vælge mellem fagene dansk, engelsk, matematik, dansk som andetsprog, naturvidenskab og samfundsfag.


Din uddannelse - Din fremtid. AVU er adgangsgivende til HF. Vi har fag på alle niveauer fra 9. Det betyder, at du kan forbedre dine resultater fra folkeskolen, tage en HF, komme ind på en erhvervsuddannelse eller en videregående uddannelse. Nyt inklusionstilbud i 9. KBH SYD: Eleven kommer til at gå sammen med Broen til EUD-klassen i fagene dansk og matematik, og kommer derudover på et lille støttetimehol hvor vedkommende får ro, og hvor der er tid til at gennemgå det faglige med højde for.


YDERLIGERE KONTAKTOPLYSNINGER.

Fleksibel uddannelse til unge og voksne. Hos os, kan du komme videre. Vuc - vuc , voksenundervisning, voksenuddannelser, hf, ordblindeundervisning, forberedende voksenundervisning, kurser - firmaer, adresser, telefonnumre.


Har du brug for et ekstra skoleår efter 9. Fjernundervisning på VUC. Så kan du bedre passe din uddannelse i en travl hverdag med familie, job eller måske elitesport. Vi tilbyder en lang række fag på hf og som almen voksenuddannelse.


VUF er et seriøst uddannelses-.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop