Wattmåler tilbud

Stages powermeters er blandt de billigste og bedste wattmålere. Så er det med at læse med i denne artikel. Wattmålere fra Stages til alle slags cykler.


Her vil vi nemlig forklare de helt grundlæggende fordele ved en wattmåler samt hvorfor denne er så vigtig for en cykelrytter og dennes træning . Vi har alt det nyeste inden for wattmåling på tilbud med fri fragt!

Stages wattmåler - køb blandt de mange wattmålere til din cykel. Vi har hele udvalget af de nyeste produkter til wattmåling. Prismatch og fri fragt på alt! Rotor tilbyder wattmålere i flere niveauer - lige fra enkeltside wattmåling til højt specialiserede kranksæt. De er populære hos watt -specialister som triathleter m. Det danske firma PowerAxl er på vej på markedet med en helt ny type watt-måler til cykler.


Den er universel fordi den kan monteres på alle cykel-typer: racer cykel, MTB eller TT cykel, og fordi . Køb Garmin Vector 3S pedal med watt-måler til landevej, hos Buhlcykler.

Vector 3S måler effekten, den ene pedal, nemlig på venstre pedal og den samt registrerer kadence og total effekt. Vi har et stort udvalg af forskellige wattmålere til cykling. Vi har de kendte wattmålere fra Garmin, FSA, Quarq og Stages.


Køb din næste wattmåler her. Kontakt vores kundeservice: man-fre 10. Registrer dig nu og få en rabatkupon på kr. Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. Skriv en anbefaling til andre!


Er du tilfreds med vores service? PowerTuned using PowerTap technology. Du behører kun at forholde dig til pedalarmslængden, for at vælge den rigtige version. Powerpod - watt måler for dig som vil noget mere - Kun hos Danish bike. Den pedalbaserede wattmåler fra Garmin er endelig kommet!


Med Garmins længe ventede pedalbaserede wattmåler , har de nu meldt sig ind i kampen om wattmålere til den seriøse motionist, der ønsker at forbedre sin effekt. Pedalerne er kalibrerede fra fabrikken. Alt hardware sidder gemt og beskyttet i pedalakslen og gør . Fakta: Producent: Stages Fås i flere varianter til Shimano, Sram, Cannondale og FSA kranksæt.

Introduktion: Stages enkle udskiftning af venstre pedalarm er genialt tænkt, og gør det let at flytte wattmåler fra en cykel til en anden. Lige såvel som et simpelt batteriskift . Stages har efter deres succes med wattmålere udviklet en cykelcomputer, med fokus på at forbedre og intensivere din træning.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop