Cm målebånd online

Jeg kender ikke min skærmstørrelse. Er du ved hjælp af Monitor ? Ja, jeg bruger Monitor. This website measures the size of your screen and creates the image of a ruler that is the actual size.


De færreste går rundt med lineal eller målebånd på sig, men der opstår gerne situationer, hvor man lige står og skal bruge det. Print din egen lineal eller målebånd idag.

Er det du skal måle mindre enn telefonskjermen, altså typisk noen få centimeter , finnes det et hav av apper som lar deg bruke telefonen som linjal. Dermed kan du måle lengden enten ved å legge telefonen inntil, eller legge objektet du skal måle oppå skjermen. OS-brukere kan for eksempel bruke appen . Hvad kan testen så bruges. Brug et målebånd til at måle omkredsen i millimeter på de angivne steder.


Lår: (Lige under ballen). Målebånd og linjal online. Her har du en mulighet til og printe ut en slik.

Husk og skrive ut i faktisk størrelse. Overar(Strakt arm, mål midt mellem skulder og albue). Underar(Strakt arm, største omkreds). Fremstillet af plastik materiale. Mål omfang eller længder.


En tømrer har sin tommestok, skrædderen har sit målebånd , og du har din lineal. Alle sammen er måleværktøjer, som bruges for at kunne være præcis i det arbejde, man laver. Beregn din BH størrelse med den online BH beregner og få gode råd om valg af BH. Indtast mål og få beregnet din vejlendende BH størrelse.


Tag dine mål med et målebånd. Først måler du rundt om kroppen under brysterne. Se også hele udvalget af Sytilbehør. Bestil i dag og få hurtig levering. Porto fra DKK ved levering.


Et målebånd er fuldstændig uundværligt i enhver husholdning. Du behøver ikke være skrædder for at få brug for et målebånd. Vores udvalg af elektroniske målebånd , vaterpas og vinkelmålere.


Hvis du ikke har et målebånd , kan du alternativt anvende en lille strimmel papir på ca 8-cm.

Rul papiret rundt, så det passer inde i ringen. Klip et lille hak i papiret, der hvor det overlapper. Nu er det let at måle den indvendige omkreds med en lineal. Mængderabat: Fra 3DKK . Det er et stærkt materiale, som holder år efter år.


Der er centimetermål på begge sider af målebåndet. På den ene side er der sort baggrund med hvide tal samt .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop