Hængelås med kode glemt kode

Drej bøjlen 90° pegende mod dig selv. Pres bøjlen helt ned i slidsen og hold presset. Hold bøjlen nede og vælg din egen kombination. Slip bøjlen og luk hængelåsen. Drej kodehjulene til vilkårlige cifre.


Her kan du finde information vedrørende indstilling af koden på forskellige ABUS kode hængelåse. Generelt åbnes hængelåsen , bøjlen drejes 90° eller 180°, bøjlen holdes nedtrykket og den nye kode indstilles. Fremgangsmåden varierer lidt fra model til model. Masternøgler medfølger ikke men bestilles særskilt. Den helt rigtige hængelås til firmaer, skoler m. Nogen der har en fiks ide til hvordan man åbner en kodelås hvor man har glemt kode ? Du kan åbne en kombination-låst hængelås med en simpel shim , der kan gøres i løbet af få minutter fra en tom aluminium kan.


Dette er en handy løsning , hvis du har låst op værdigenstande og har glemt koden til din hængelås og ikke ønsker at ty til at sprætte den op med en tang . Indstilling af kode på hængelås , Yale. Så er det indstillet ny kode. Start koden er gange 0. Kodelås i messing med stålbøjle og cifret indstillelig kode. For at generere en liste over mulige første tal i koden , nedskrive den tredje nummer og fortsætte med at tilføje til igen og igen, hele vejen rundt om skiven, indtil du vender tilbage til udgangspunktet.


Bemærk, at på en kombination lås dial, svarer til 4 svarer til mm Fra og med 2 får vi. Dirk en hængelås på sekunder - Duration: 1:29. En lille SÅDAN GØR DU til at dirke en hængelås på sekunder. Filen tjener intet formål, end at vise.


Hvem er vi hos Lavpris-laase. En TSA lås ses både som en monteret lås på kufferten, eller som hængelås med enten kombinationslås eller nøgle. Under bunden på din TSA lås vil der være en kode f. TSA 001”, dette indikerer, at låsen er fra TSA og så kan sikkerhedskontrollen se, at det er en ægte TSA lås, da der er mange kopier i . Hængelås med kode og masterkey funktion.


Låsen har masterkey funktion, hviket bestyder det er muligt at resette kode ved hjælp af nøgle. Størrelse: 4x 8x 1mm ( BxHxD). Skal rejse i morgen tidlig til rhodos, har så netop siddet og sku til at låse min kuffert(cifret kode ) og så kan jeg ikke få låst lortet. Bøjletykkelse Øx mm. Sådan gør jeg altid ved hængelåse på HTX:P en lås tager faktisk ikke så lang ti det burde enhver kunne klare på højst minutter.


D Og så er det en person . Er du bange for bagagetyve? Har du sikret dig med en smart hængelås , der forhindrer lynlåsen i at blive lynet op? Så burde du jo være tryg.


Se også: Pas på små tyve i kufferter. Lige indtil du ser videoen foroven. For en skruppelløs person kan uden andre redskaber end en kuglepen alligevel åbne din . Stort udvalg af hængelåse til indendørs og udendørs brug.


Find hængelåse i mange forskellige størrelser og typer med kode eller nøglelås. Det er en god investering til et redskabsskur, et skab, et telt eller andre steder, hvor man gerne vil holde uvedkommende væk. Vi forhandler hængelåse af høj kvalitet fra bl. Hvis du vil opbevare dine .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Form flad vinkel stikprop

Underscore på dansk tastatur