Form flad vinkel stikprop

FORM stikproppen er produceret af det danske firma Designerstik ApS. FORM er en nydesignet meget flad vinkelstikprop med fokus på både form og funktion. Den stikker kun 11mm ud fra stikkontakten og er dermed den fladeste stikprop på markedet. Sammenlign priser og læs anmeldelser af flad stikprop el artikler.


Klik her og find den bedste pris nu!

Designerstik ApS har udviklet FORM , som er en nydesignet 250V stikprop med fokus på både design og funktionalitet. På grund af den flade facon er den ofte et godt valg til en stikkontakt bag et møbel da den ikke tvinger sofaen eller kommoden særlig langt væk fra . Du finder et stort udvalg af stikpropper i vores shop. Hos os kan du købe en kvalitets stikprop til en skarp pris. Disse design stikpropper , som fås i flere farver, giver en elegant finish på dine el-installationer, ikke mindst anvendt sammen med en matchende . FORM flad stikprop i slagfast plastik.


FORM har den fladest mulige profil efter de gældende standarder og er derfor det fladeste stik på det danske marked.

Kan kun bruges i vægudtag, ikke stikdåse. Den flade udformning gør stikproppen praktisk anvendelig bag . FORM er en flad og smart stikprop , som fylder minimalt bag kommoden, sengen eller sofaen. I et undersænket strømudtag fylder FORM kun 11mm.


Mangler: vinkel Eltilbehør - Type: stikprop - køb på silvan. E-LINE stikprop vinkel stk. Form stikproppen har en praktisk flad udformning. Vinkelstikprop flad uden jord sort 16A.


Samtidigt er der kælet for detaljen i designet. Blandt andet er stikproppen designet uden synlige skruer, hvilket giver en fuldendt afslutning på ledningen. Køb og salg af Stikprop på DBA.


Find nyt og brugt indenfor Andre elartikler og elektronik til billige priser på DBA. LK Stikprop uden jor Flad , Hvid. FORM Designerstikprop uden jor Hvid.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

Det er også på denne side du finder vinkel stikpropper ,. Derudover er der blevet kælet for detaljen i designet, idet stikproppen er designet uden synlige skruer, hvilket giver en stilfuld og flot finish på ledningen. Deltaco vinklet slimline stikprop med krog og smart fladt design til montering på strømkabel. Kvadratisk, praktisk, genial.


Fladstiket fra sygonix gør sit navn ære. Kun mm høj passer den næsten i enhver stikdåse uden at skabe fremspring og er således ideel til at kunne stille møbler helt op ad væggen eller hvis en traditional stikform er for overdimensioneret.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur