Linak nordborg job

Derfor søger vi kontinuerligt efter flere gode og kompetente kolleger med den rette indstilling og et oprigtigt ønske om at gøre en positiv forskel for andre mennesker. Faktisk ser vi os selv som verdens førende indenfor elektrisk aktuatorteknologi. For at bevare det forspring , vi har indenfor innovation og teknologi, har vi brug for at kunne mestre mange færdigheder – ikke . Alle vores dedikerede medarbejdere arbejder hver dag for, at forbedre livet for mennesker i hele verden ved at skabe produkter, der kan sikre bevægelse i en række vidt forskellige . Ingeniør til produktansvar (Elektronik), DESKLINE Du vil indgå i et stærkt team med kolleger, der sidder med produktansvaret for vores eksisterende produkter. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job.


Bekræftede arbejdsgivere. Software Arkitekt - Embedded. Vil du være med til at designe videre på vores modulære og skalerbare softwareplatform til vores største fo. IT Sharepoint Consultant. Send venligst din ansøgning til Personaleafdelingen mærket ” Udviklingsingeniør (M), DESKLINE og HOMELINE”.


Vi er kendt ude i verden for vores høje kvalitet, teknisk avancerede og innovative produkter. Har du lyst til at arbejde med elektronik? Så er det måske lige dig, vi leder efter.


Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Mekanisk eller industriel ingeniørvirksomhed Nordborg , Denmark 5. Erhvervsrådgiver til Sydbank i Odense. Studerende til Ingeniørpraktik. Senior Manager, R Electronics, Bent Geismar på tlf.


Sønderborg, Syd- og Sønderjylland. Project Manager - RD. Privatrådgiver til Sydban. Presales Engineer til rad. Brænder du for at skabe robuste og værdiskabende SharePoint-løsninger, hvor brugervenlighed er et nøgleord?


Læs også: Nu er der dokumentation bag tallene: Industrien bliver i Danmark. View job listing details and apply now. Og har hentet produktion . Metalvirksomheden Linak har investeret massivt i automatisering og holder på den måde omkostningerne nede – og produktionen fast på Als. Det vil vi blive ved med at være,.


Lager- og logistikoperatørelev Ønsker du et afvekslende job med mange forskellige typer opgaver inden for vare-modtagelse, lager og logistik, så er lager- og . LINAK , Nordborg , Denmark.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop