Projektleder løn i det offentlige

Her finder du lønskalaer m. Der kan indgås aftaler om resultatløn. Lønnen skal være aftalt inden jobbet accepteres og den forhandles af den lokale tillidsrepræsentant eller af IDA. Har I derfor brug for en erfaren projektleder der ve hvad der skal til for at udvikle og eksekvere projekter med mange interessenter, indenfor aftalt tid og økonomi, håber jeg at I kontakter mig.


Når du er ansat i det offentlige , er din løn sammensat af en grundløn og forskellige tillæg. Din grundløn svarer til et skalatrin eller et løntrin.

Man bruger begrebet skalatrin inden for ansættelser i staten, og begrebet løntrin inden for ansættelser i kommune og region. Tillæggene kan du forhandle ved . Tjek din løn , som offentlig ansat og find ud af, hvad der anciennitetsbestemt fx i forhold til tillæg. Få viden om pension, resultatløn og funktionstillæg. Find lønniveauet i alle brancher. Tjek lønnen i det private, i det offentlige , for medlemmer med studiejob eller i advokatbranchen (Djøf Advokat).


Du kan lave en pdf med dine beregninger, så du nemt kan gemme, printe og sende som mail. Din løn afhænger af en lang række faktorer. Dine opgaver, dine kvalifikationer og meget mere har indflydelse på hvad du skal have i løn.

Du kan læse alt om løn for kommunalt og regionalt ansatte her. I lønoversigterne finder du eksempelvis løn for chefer og ledere i kommuner og regioner, løn for lægesekretærer og . For nyuddannede er en vejledende startløn ca. Men der er også forskel på, om du skal ansættes i det offentlige eller i det private.


Undersøg hvad du er værd. Vi hjælper dig med at få overblik over mulighederne og med argumenter, du kan bruge i din kommende lønforhandling. Offentlige overenskomster. Som offentligt ansat er du omfattet af akademikeroverenskomsterne indgået med Staten, Kommuner og Regioner. I de offentlige overenskomster består . Danmarks bedste lønstatistik for it-professionelle.


Lønstatistik for it-folk. Det er vigtigt, at du får den rigtige løn for dit arbejde. For at sikre, at du gør det, skal du kende din værdi på markedet. Her er PROSAs nye lønstatistik et vigtigt redskab forud for din lønforhandling. Indplacering på lønskalaen sker efter uddannelse (enten lønforløb A, B eller C).


Oprykning sker én gang årligt, indtil du når sluttrin. Ved nyansættelse indplaceres du på baggrund af din anciennitet efter overenskomsten. Udover basislønnen bør der aftales et tillæg. En fuldmægtigstilling giver automatisk et .

Ved løn forstås gennemsnitlig månedsløn eksklusiv pensionstillæg. Se alle tallene for projektledernes løn herunder. Som medarbejder i staten vil du ofte være dækket af en overenskomst, der regulerer en del af din løn. Lønnen består typisk af en grundløn og personlige tillæg.


Grundlønnen er centralt fastsat, mens de personlige tillæg forhandles lokalt på arbejdspladsen. Hovedparten af nyuddannede under AC-overenskomst starter . Har du netop fået nyt job eller måske dit første job som socialrådgiver ? Og vil du gerne vide, hvad du skal have i løn og pension? Der er forskellige lønsatser i de offentlige overenskomster.


Overenskomsterne er forhandlet af de offentlige arbejdsgivere og Dansk Socialrådgiverforening. En del af forklaringen er også, at de privatansatte er bedre lønnet og stiger hurtigere i løn end de offentligt ansatte, siger Morten Thiessen. For at få flere unge ingeniører til at vælge det offentlige skal . Jeg er sikker på, at langt de fleste er deres løn værd”, siger Peter Grods Hansen, der er formand for de offentligt administrativt ansatte i DM. På det private område er det ikke alle ledere, der er steget kraftigt. Projektledere , faglige ledere og mellemledere har fået en lønstigning, der . I Teknisk Landsforbund arbejder vi for, at alle får den bedst mulige løn.


Få gode råd til lønforhandling.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop