Det selvejende boligselskab folkebo

Regnskabs- og budgetmøde. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Vi administrerer mere end 6. De fleste i Odense, Faaborg og Tommerup. Se mere i menuen til højre.


Organisationen har hjemsted i Odense Kommune,. Kontortid mandag-torsdag kl. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag, den 7. Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool og knap så cool i Odense og omegn. Din næste leje-lejlighe hus eller rækkehus finder du her hos Danmarkbolig.


Klik ind og søg imellem 550. ANDELSBOLIGFORENINGROSKILDE BOLIGSELSKAB DET SELVEJENDE BOLIGSELSKAB FOLKEBO SØLLERØD ALMENE BOLIGSELSKABSKØRPING BOLIGSELSKABBOLIGSELSKABET ALBOBOLIGFORENINGEN AF 6. SKÆLSKØR BOLIGSELSKABVAMDRUP BOLIGSELSKABDE VANFØRES BOLIGORG . Kontakter af virksomheder med placeringskoordinater på kortet, beskrivelse. Bakers – Folkebos Conditori in Odense M . Udskiftning af kældervinduer i lejeboliger i 1lejligheder. Fakta: Entreprisetype: Fagentreprise.


RUG - Tietgen Skole, Odense. Til– og ombygning af Tietgen Skolen, Odense. Udover ca 3bolig-lejemål findes et mindre antal erhvervslejemål – de ønsker et samlet tilbud for dets afdelinger indenfor følgende forsikringstyper: Bygning-, løsøre-, EDB-, motor-, ansvars- og arbejdsskadeforsikringer excl. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Næstformand Ole Stribolt Petersen Henning. Boligforeninger i Odense.


Her kan du adresse, telefonnummer, fax, e-mail og hjemmeside for dette selskab. ODENSE: Knap en uge før valget tog byrådet i aftes en ideologisk vals om lejeboliger kontra ejerboliger. Aldrig i livet, lød svaret fra venstrefløjen med Socialdemokraterne i . Kort og data er vejledende, Odense Kommune er ikke ansvarlig for brugen heraf.


Når ansøgningen er udfyldt og sendt, vil du blive kontaktet af Henning angående en tid for personligt møde. En dokumentationspakke indeholder dokumenter, som boligorganisationerne skal fremsende til kommunen i forbindelse med styringsdialogen. På denne side kan hentes dataark med nøgletal for boligorganisation og tilhørende boligafdelinger samt de regnskaber, som indgår i.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop