Ivarplank farver

CEDRAL facade brædder i fibercement har et markant trælook med stor variation i mønstre. Her får du holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Forarbejdningsoplysninger. Tilskæring med sav eller slagsaks.


Færdigbearbejdning af kanter. Coatingen gør ivarplank holdbar og modstandsdygtig.

Ud over almin- delig rengøring . Ivarplank er facadebrædder i vedligeholdelsesfri fibercement. Se vores store udvalg af farver og tilbehør. Køb billigt hos BygMax og få det leveret lige til døren. Den bærende konstruktion til en Cedral-facade er ganske enkel: en lodret understøtning for hver cm. Herefter skrues Cedral beklædningen fast direkte på konstruktionen.


Beklædningen er nem at montere med vores skruer og clips. Cedral ivarplank fås i hele farver , så du har rig mulighed for at finde den farve , der passer til dit byggeprojekt. Bygma kan skaffe alle farverne hjem og både med træstruktur eller smooth - glat overflade.

Lad dig inspirere i brochuren med . Produkttype, Fibercementplanker. Cedral ivarplank Smooth er til dig, der gerne vil kombinere plankernes æstetik med en glat og mere stilren overflade. Smooth kan vi levere i seks forskellige farver.


Classic fås i ti forskellige farver. Hegnet består af galvaniserede stålstolper, ivarplanker samt en zinkoverlægger. Hegn med ivarplank kan fås i farverne : Sort, Antrazit, Granit, Grå, Hvi Brun, Mørkgrøn og Svenskrød.


Kontakt os på mail eller telefon og få et godt tilbud på hegn. Har du brug for opmålin . Anvendelse: Udhæng og vindskeder Udvendig facadebeklædning på alle former for byggerier Nybyggeri og renovering Stern og kviste Facader og gavle . Bestandig over for mange kemikalier. Miljøvenlig, ingen emission af skadelige gasser. Meget vedligeholdelsesvenlig sammenlignet med træ pga.


Selv havgus og fugtig klima. Farver : Hvi Grå, Sort, Antrazit. Vælg mellem flere farver. Du finder også Ivarsson facadeskruer til træ i rustfri i .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop