Taxa app

Med TAXA 4x35s App får du adgang til 8vogne i København og omegn! Du vælger selv om du vil køre med fast pris eller på taxameter. MOOVE er Danmarks nye taxi app.


Det er taxi, ligesom som du kender det - men alligevel ret anderledes. Vores priser er som udgangspunkt lavere end nuværende taxipriser - selvom .

TV tog på tur med taxamarkedets to nyeste spillere: Taxabranchens nye app , Moove, og Uber. Vi kører i København og Nordsjælland. Kig ind og bestil en taxa eller læs mere om TAXA 4xKøbenhavns taxiselskab. Det er ikke nødvendigt at sidde længe i en telefonkø for at bestille en taxa. Et enkelt klik på en app , og der er en vogn på vej til dig.


Der findes også app , der kan finde taxacentraler i din nærhed. En ny app ved navn Moove er kommet til Østjylland.

Taxa i København Befinder du . Den skal gøre det meget mere enkelt at køre med taxa. Derfor er tre taxa -selskaber gået sammen om at udvikle en . Taxi 4×kan hente dig i København, Aarhus, Odense, Frederikshavn og Skagen. Hjælp os med at bedømme din tur hver gang, så garanterer vi, at kun de bedste . Hvorfor skal jeg bruge den?


Vi har sat endnu mere fokus på service. Du kommer udenom en eventuel telefonkø og din bestilling gå direkte i vores bookingsystem. Du kan bestille i Herning og de omkringliggende byer her og nu, men også op til dage frem i tiden. To af de helt store taxiselskaber herhjemme er gået sammen om at lave en app til bestilling og betaling af taxaer. Påfaldende tæt på den eksisterende app Mover.


Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android- telefoner.


Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden. DanTaxi 4×er dit moderne taxaselskab.

Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Populær dansk taxa - app skifter navn og får kæmpe opdatering. Du kan blandt andet blive hentet i en fed bil af din egen privatchauffør. Aabenraa-Sønderborg: På to måneder har tæt ved 40. Med Horsens Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn.


Bestilling lige ved hånden. Uber har sat dagsordenen på taxa -markedet i flere år. Danmarks største taxa - selskab ville have en app til at konkurrere - men Designit kom tilbage med mere end det.


I stedet endte de med at få et nyt brand.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop