Magasin rødovre

Bliv inspireret og få masser af gode tilbud. Page does not contain any content. Tyvstart i aften mellem kl. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Du kan læse den digitale udgave her.


Vi har brug for en modebevidst, ansvarlig og engageret medarbejder over. Dine nøgleansvarsområder er: Salg og give ekstraordinær . Opslået for dage siden. Du skal have interesse for mode, og du skal være selvstændig og udadvendt med et smittende godt humør. Hvis du er den rigtige kandidat til. See this and similar jobs on LinkedIn.


Med den seneste udvidelse nåede centret op på 75. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger. Det er dermed blandt Danmarks største.


Find event and ticket information. Hvis ja, så kan du være den nye kollega vi søger. Som salgsassistance hos os skal du være med til at sælge og profilere vores brands på bedste vis. Du får en central rolle i et engageret . Hide in Store Locator module: No. Show in Find Dealer module:.


Og ifølge økonomidirektør Peter Fabricius lurer det fashionable varehus efter nye lokationer som følge af ønske om ekspansion. Vi søger Vi søger en Sales Adviser på timer ugentligt til Home- universet, der vil være med på rejsen mod succes. Her kan du forhøre dig om butikker, læger, taxi, m. Detailhandelsuddannelse med specialer, Salgsassistent, Stormagasin, 08.


Kongens Nytorv, Helle Kristiansen, Kundeservice. Odense, Mette Andersen, Tasker. Grete Olsen, Varemodtagelsen . Del din mening i dag, og hjælp med at opbygge tillid online. Og brænder du for unik kundeservice?


Rødovre Centrum, Inger Gorosch, Herreafdeling.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop