Movia klage

Indsigelse til kontrolafgift, Problemer med DOT apps eller SMS-billetter. Så snart vi har modtaget din indsigelse på din kontrolafgift, sætter vi rykkerproceduren i bero, indtil vi har undersøgt sagen og sendt svar til dig. Husk at oplyse det 6-cifrede nummer på kontrolafgiften. Se også information på siden: Klagemulighed: Movia er tilsluttet Ankenævnet for Bus, Tog og Metro. Hvis du ikke er tilfreds med vores afgørelse af sagen, har du mulighed for at klage til: Ankenævnet for Bus, Tog og metro.


Oplever du noget i bus eller tog, som du er utilfreds over, kan du klage. Men hvad kan du klage over, og hvem skal du klage til? KLAGEVEJLEDNING VEDRØRENDE KONTROLAFGIFTER. Billetkontrol i Movias busser. I bussen kan du møde Movias billetkontrollører, som kan udstede kontrolafgift.


Du kan også møde kontrollører fra firmaet G4S, der laver billetkontrol for Movia. Hvis du har mødt en kontrollør fra G4S, får du ikke en afgift med det samme . Har du hørt, hvad 3kunder siger om Movia ? Del din mening i dag, og hjælp med at bygge tillid online. Jeg håber bare så meget at i snart lytter til de der bruger jer! Mængder af klager ,men ingen lytter. Vi der bor på landet har noget der hedder vinkesteder.


Fordi der er langt imellem stoppesteder. Vi har en chauffør der nægter at stoppe der imellem. Jeg kunne ikke andet end at grine sammen med resten af passagerne, der steg u skriver Fady Allan videre. Han frygter, at det er buschaufførerne, der kommer til at betale for den manglende uddannelse.


For nu er det pludselig dem, der fremstår som lallende tumper. Så i stedet for at klage til Movia , vil folk klage over, at busschaufførerne ikke ved noget. Vækker undren i Movia Movias centerchef, Eskild Thuesen, . Kaj Hemmingsen og de andre patienter bad derfor sygeplejerskerne om at sende en klage til Movia. Han var nødt til at køre så mange timer for at kunne få det til at hænge sammen.


For Movias personale - en buschauffør og to kontrollører behandlede nemlig ikke de to piger særlig venligt. København med en veninde. Især ikke, når man tænker på, at deres DSB-billet faktisk var gyldig rejsehjemmel i Movias bus.


Forretningsudvalget indstiller til Kgs. Movia over flytning af et stoppested for buslinje 1A på Vigerslev Allé. Klagen - som Movia ikke har svaret på . I forbindelse med åbningen af Carlsberg Station er stoppestedet for buslinie 1A flyttet fra hjørnet . Så kontakt vores kundeservice eller find mere information her.


Movia har skiftet den travle buslinje 5A ud med CO2-neutral ledbus med navnet 5C. Men opstarten får hårde ord fra flere passagerer. Danmarks travleste buslinje 5A blev for under en uge siden erstattet af den turkise, miljøvenlige ledbus 5C. Bussen er større end sin forgænger, har flere . Dansk Kvindesamfund har tidligere klaget til Movia og Forbrugerombudsmanden over Nygarts sexistiske reklamer, som eksponeres via Movias busser.


Ikke overraskende fandt hverken Movia eller Forbrugerombudsmanden, at denne form for sexistisk og seksualiserende markedsføring var problematisk. Sagen er kommet på dagsordenen efter at flere kvindesagsaktivister har klaget over reklamerne, som de mener, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop