Linak hæve sænkebord virker ikke

Hvis du har et elektrisk hæve sænkebord , så kan du komme ud for at bordet opfører sig mærkeligt eller slet ikke vil køre hverken op eller ned. Hvis bordet stadig ikke virker , er du velkommen til at kontakte movement. Linak og Okin og har enkelte dele på lager, så vi hurtigt kan få bordet i gang igen.


Denne video forklarer hvordan de fleste hæve. Vejledning til nulstilling af dit hævesænkebord.

Har du et elektrisk hævesænke bord vil du måske en dag opleve at det pludselig ikke vil køre op eller ned. Oftest kræver det blot en nulstilling før det virker igen. Bordet giver en lille bevægelse og kan ny kører op igen. Virker bordet slet ikke , kan det være bordkontakten der skal skiftes.


Denne kan du nemt selv udskifte, og så burde det kører fint igen. Husk at nulstille hver gang, der har været pillet ved ledningerne. Var det ikke lige hvad du søgte kan kun forsørge her.

Vi skelner overordnet mellem hovedtyper af problemer: 1. Har du selv fundet årsagen til problemet med dit bor kan du gå direkte til reservedelskataloget. For der er jo altid års garanti på Dencon Hæve sænke borde. Lad os vise dig, hvordan man nemt nulstiller et. Learn how to initialise your height adjustable office desk equipped with a LINAK motor system. Is the main connected to.


Vi kan genskaf- fe dele fra de. Med øget fokus på korrekt ergonomi er mange virksomheder på udkig efter hæve - sænkeborde. Det virker ikke som om at der er noget mekanisk galt med bordet, nærmere at elektronikken ikke kan bestemme sig for hvad der skal ske. Hvis det er Linak aktuatorer har jeg kabel og software til at justere max og min højder på dem, hvis de har stik i styreboksen til det. Styringen er udviklet af svenske Kenab (som vist ikke længere eksisterer).


Jeg er ret sikker på, at det ikke er et mekanisk problem. Nye arbejdsformer og kontorindretninger gør samtidig, at flere medarbejdere deler samme bord i løbet af en arbejdsdag. LINAK tilbyder et bredt udvalg af aktuatorsystemer til kontorborde.


Fælles for alle systemerne er, at de giver . DP er en klassisk LINAK betjening, der er let at montere under dit kontorbord eller din arbejdsstation til styring af løftesøjler.

Har et kompakt design og fås med hukommelsesfunktion som tilvalg. Køb og salg af Virker Ikke i Skriveborde og computerborde på DBA. Skrivebor Linak , b: 1d: 9 Sælger dette Linak hæve sænkebord.


Selve bordpladen er under et år gammel og skal monteres fast, som ny. Alt el, så virker det perfekt, men ledningen er klippet af steder. Et projekt som man selv lige skal ordne. Skal afhentes senest lørdag formiddag.


Det ene har en vinklet bordplade, kan muligvis. Man drejer på benene (det er ikke et hævesænkebord ). Hej, Jeg er ikke sikker på, at dette er det korrekte forum, men prøver alligevel. Jeg har et hæve - sænkebord , hvor. Du er på jagt efter et nyt hæve sænke bord til dit kontor, men er meget i tvivl om du skal købe nyt eller brugt? Men det er ikke altid den eneste grun og der kan sagtens dukke næsten nye hæve sænkeborde op til rigtig lave priser.


Dog er de stel vi har de bedste erfaringer med dem fra Danske Linak , som bare virker ! Logicdata), der tæller motorernes omdrejninger.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop