Herlev hovedgade 17

Du finder os lige ved Herlev station i det nye BIG center (gamle DISA), lige op af motorring og Herlev hovedgade, hvor vores kompetente og dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig – det skal nemlig være en oplevelse at købe . Big Shopping This place is more like a collection of warehouses than an actual shopping mall. Finde aktuelle tilbudsavis, ◴ åbningstider og telefonnummer for Power butik i Herlev Hovedgade i København. Danmarks nye Shoppingcenter, BIG – lige i hjertet af Herlev.


Lejemålet vil ved overtagelse modtages . Du finder altid stærke tilbud og spændende inspiration i POWER Herlev.

I POWER der er lokaliseret i Herlev , kan du altid finde gode tilbud på mange spændende varer og produkter. Og har du brug for inspiration, både i forhold til de mere generelle indkøb samt til sæsonens musthaves, kan du være sikker på at finde det i . Power Jeg er tæt på at give det her sted stjerne, men de har gode priser, hvilket trækker op. Jeg vil først lige fortælle om min kæreste oplevelse første gang. Virksomhedstype, Hovedkontor. Moovit hjælper dig med at finde de bedste ruter til Herlev Hovedgade med offentlig transport og giver dig trin-for-trin vejvisning med opdaterede køreplaner for Bus, Jernbane i Herlev.


Kontaktinformation på Ejerforeningen Herlev Hovedgade København K, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Kommunikationskonsulent Anna Thyra Westenbæk Tlf. Send en mail til kommunikationsteamet.

I EDC Boligindeks kan du se BBR oplysninger for samtlige ejendomme i Danmark. Udemærket mad Der er støjende i primetime, men ellers er støjniveauet ok. Nordicom har solgt deres bygning på Herlev Hovedgade for 2millioner kr. Køberen, som beskrives som en økonomisk solid dansk investor, var optionsindehaver af adressen og kaldte sin option til køb af adressen den 1. Dalle Valle er rykket ind i BIG Shopping Herlev med en ny bar og restaurant, som giver centrets mange gæster de bedste muligheder for at få stillet sulten og tørsten oven på indkøbene.


Dalle Valle er en alsidig café, hvor der både er mulighed for at nyde en god kop kaffe med et stykke kage, en øl eller måske en velshaket . Café Dalle Valle in Herlev , reviews by real people. Butikken er beliggende på centerets 1. Nordicom arbejder løbende med salgsmodning og salg af selskabets ikke-strategiske ejendomme. Café A Herlev finder du i BIG Shopping - Herlev , hvor man finder den hidtil største café A med sine over 1siddepladser.


Restauranter i nærheden af Big Shopping. Rotrex in Herlev , reviews by real people. Vi giver dig al relevant boliginformation, så du kan sikre dig den bedste handel.


Start din boligsøgning hos os i dag!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop