Kvuc telefon

I menuen til højre kan du se kontaktoplysninger og åbningstider på de kontorer, som du kan få brug for som kursist på . Hf-flexvejledningen står til rådighed med vejledning i tilmelding og valg af hf-flexfag. Vi rådgiver derudover om at være flexkursist, og om hvordan du navigerer i dit online læringsrum. Du kan kontakte hf-flexvejledningen via mail, telefon eller ved at booke en tid til . Vi holder altid lukket mellem jul og nytår. Hvis du fx tager dine flexfag som en del af en hel hf-eksamen, kan du måske have brug for rådgivning om fx krav til sammensætning af en hel hf og overgangen til videregående uddannelse. Denne type vejledning får du hos hf- studievejlederne.


Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse. Man skal altid bestille en tid til vejledning inden man møder op. Der er altid lukket mellem jul og nytår. Vi har to hf-vejledninger på KVUC.


Det er valgfrit, hvilken vejledning man vil vejledes i. Bestil tid til vejledning. Kontakt ordblindevejledningen. Du kan ikke være sikker på, at henvendelser til de personlige e- mailadresser bliver besvaret regelmæssigt. Er du i tvivl om, hvilken uddannelse der er rigtig for dig, hvilke kurser du skal vælge, eller hvordan du får studiet til at passe ind i dit liv og hverdag? Så er det en god idé at tale med en vejleder.


Det er også i vejledningen, at de fleste kursister bliver tilmeldt kurser og forløb. På KVUC har vi en vejledning . Bemærk: Vi kan ikke optage dig på suppleringskurser pr. Du kan kun blive optaget ved at indsende GSK- ansøgningsskemaet sammen med kopi af eksamensbevis fra afsluttet ungdomsuddannelse.


Københavns VUC - Vognmagergade 8. Hvilken HF uddannelse passer dig? Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Brænder du for at løse brugeres og kursisters it-udfordringer og opretholde et højt serviceniveau? At tale med folk i telefon motiverer dig, og du synes, det er spændende at finde ud af, hvad brugernes præcise it-problem er, for derefter at løse det. Se SU-vejledningens åbningstider her – her kan du også booke tid til SU- vejledning.


Man kan aldrig komme igennem på telefon. Jeg lykkedes at få en aftale med en studievejleder. Jeg fik det ikke at vide, at mødet havde blevet aflyst. Tror at alt det der studievejledning, nemt kunne erstattes af et computer program og en . ANH, Ann Charlotte Hansen. SSS, Anne Sofie Sandahl Skovmand.


BSI, Birgit Annie Simonsen. BVJ, Bjarne Valentin Jørgensen. CEL, Charlotte Bøttern Ellehøj. EKR, Elin Elfriede Krogh. Skolen holder lukket - St. Aalborg, Frederikshavn, Hjørring.


Navn, KVUC - Vognmagergade 8. Leder, Søren Fersløv Andersen. Adresse, Vognmagergade 8. Institutionstype, Voksenuddannelsesinstitutioner .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop