Løn projektleder kommune

Vores Løn -index giver dig svaret! Teknisk Projekt-leder på større leverancer og implementeringer hos blandt andet kommuner , . Lønnen skal være aftalt inden jobbet accepteres og den forhandles af den lokale tillidsrepræsentant eller af IDA. Offentlige løntabeller pr. Alt om din løn når du er ansat i en kommune eller region. Find din grundløn, se pensionssatser og meget mere i vores lønoversigter.


Og få viden og inspiration om hvordan din løn er sat sammen. Når du er ansat i det offentlige, er din løn sammensat af en grundløn og forskellige tillæg. Din grundløn svarer til et skalatrin eller et løntrin. Man bruger begrebet skalatrin inden for ansættelser i staten, og begrebet løntrin inden for ansættelser i kommune og region. Tillæggene kan du forhandle ved . Som kommunal ansat er din løn placeret ud fra lønskalaen.


Se lønskalaen for basisløn og pension, samt rådighedstillæg. Forbereder du dig til en forhandling eller jobsamtale? Vil du gerne vide, hvilket lønniveau der er i din branche?


Så kan Djøfs lønværktøj hjælpe dig. Som offentligt ansat er dine løn - og ansættelsesvilkår fastsat i de statslige, kommunale eller regionale overenskomster og aftaler. Er der ingen overenskomst på din arbejdsplads, skal du aftale med din arbejdsgiver, hvad du skal have i løn.


Her kan I tage udgangspunkt i, hvad andre inden for samme arbejdsområde tjener – den overenskomstmæssige løn på området. Lægger din chef op til, at du skal tjene mindre end den løn , skal du altid kontakte os, . For nyuddannede er en vejledende startløn ca. Men der er også forskel på, om du skal ansættes i det offentlige eller i det private.


Undersøg hvad du er værd. Har du netop fået nyt job eller måske dit første job som socialrådgiver ? Og vil du gerne vide, hvad du skal have i løn og pension? Der er forskellige lønsatser i de offentlige overenskomster.


Her kan du se alle de centralt aftale lønsatser afhængigt af, hvor du er ansat. På Arbejdsgiverweb udsender KL nødvendig information på løn - og personaleområdet. Der er mulighed for debat og for at stille spørgsmål.


Målgruppe: Ansatte på løn - og personalekontorer og ansvarlige for løn - og arbejdsgiverforhold i kommunerne. Vi hjælper dig med at få overblik over mulighederne og med argumenter, du kan bruge i din kommende lønforhandling. I de offentlige overenskomster består . Løn og Personale i Borgmesterens Afdeling. Aarhus Kommune hjemtager d. Vi skal bruge flere nye medarbejdere til at hjælpe os med at nå vores mål: Sikker og . I Teknisk Landsforbund arbejder vi for, at alle får den bedst mulige løn.


Danmarks bedste lønstatistik for it-professionelle. Det er vigtigt, at du får den rigtige løn for dit arbejde. Lønstatistik for it-folk. For at sikre, at du gør det, skal du kende din værdi på markedet. Her er PROSAs nye lønstatistik et vigtigt redskab forud for din lønforhandling.


Resultater for projektledere og sagsarkitekter opdelt på anciennitet. Københavns Kommune har indgået drifts- overenskomst, og for hvilke Københavns Kommune med bindende virkning kan indgå overenskomst om løn - og ansættelsesforhold. Er du projektleder og god til analyser, strategi, processer og samarbejde?


Brænder du for at skabe en kommune , der leverer mest effekt for pengene til borgere og virksomheder, samtidig med at den opleves som en god arbejdsplads ? Så er du måske vores nye kollega. Vi kan tilbyde en 2-årig .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop