Øremærker til svin

Denne side viser link til firmaer som udbyder mærker til svin , der opfylder Fødevarestyrelsens krav for anvendelse i Danmark. Alfa” er markedets billigste kvalitetsøremærke. Bestil øremærker til svin.


Her kan du bestille nye ALLFLEX øremærker til Smågrise og søer. Webshop til bestilling af øremærker til svin , smågrise, søer. Sort udvalg i øremærker til svin. Standard øremærker med eller uden tryk, men også elektroniske øremærker fås hos os.


Kvæg, svin , får og geder skal være mærket med særligt godkendte øremærker. Samtidig skal de ejendomme, dyrene befinder sig på, være registreret. Læs om de særlige regler her. FlexoPlus øremærker til kvæg. Der er mere high-tech i et plastik øremærke fra Caisley, end man tror.


Se egenskaberne afbilledet nederst på modsatte side. Miljø- og Fødevareministeriet. Et kvalitets øremærke til svin med optimal holdbarhed. Lasertryk med meget store og tydelige tal giver høj synlighed. For at sikre optimal heling består han-delen af en skarp spids med skærekant, der skærer et rent hul.


Hul-delen er udstyret med ventilationshuller. Dyrevelfærd og holdbarhed. Ingeholder ingen metal dele. Leverandøren bestiller og betaler selv gule godkendte CHR- øremærker , tænger mv.


EU – tungsvin, afregningssystem. Danish Crowns notering for slagtesvin. Bekendtgørelse om tekniske krav og godkendelse m. I medfør § § og § 7 stk. Der er ingen tilgængelige oplysninger om denne side.


Dansk Sortbroget Landrace svin løbende opdate- res. Der ydes tilskud til svin , som er mærket og registreret i henhold til. På dette øremærke skal det nummer der er tildelt ved indberetningen anføres.


Du anbefales at benytte et avlscenter- øremærke ved mærkningen af grisene.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop