Dyreregistrering app

Du får værktøjer til daglig styring, analyser og lister, foderplanlægning samt generel planlægning og opfølgning. DMS Dyreregistrering giver dig overblik over din kvægproduktion, og støtter dig i at tage de rigtige beslutninger. Kg EKM seneste ydelseskontrol.


Hent filer til opdatering her (I dialogboksen der åbner, vælges Kør) Installationsfiler til gl. Nøgletalstjek Klik her for at komme til gl. Er det ikke muligt at kvikkoen som den er idag bliver lavet om til en app ? Udover den lovpligte registreringer syntes jeg at medicinregistrering er let at håndtere med kvikkoen. Det betyder, at det er lettest for dig at lave et bogmærke, første gang du er inde på den, så du hurtigt . SmartKoen er ikke en app , så du skal . Når du bruger Allflexs mobil app.


No specific info about version 2. Dansk Kvæg, Afdeling for Databaser og Registrering. Please visit the main page of . Det er ikke så svært, og når det er lært, vil brugeren få end. Vil du vide mere om den nye DMS dyreregistrering ? Hos LMO tilbyder vi løbende kurser om brugen af den nye DMS.


De elektroniske øremærker aflæses med en stavantenne og overføres via Bluetooth til app ? Ved hjælp af få klik kan man derefter via app ? DMS systemet ( dyreregistrering ). ALLFLEX dan-mark ApS kan findes . Daka SecAnim skal, som landmændene, melde flytninger til Dyreregistreringen og Svineflyttedatabasen. Alle døde dyr forarbejdes på vores fabrik i. Nu kan du og dine kollegaer bestille afhentning af dyr . IDyGo halsbånd med sporing og gjenfinning. Revolusjonerende sporingsteknologi. IDyGO er et halsbånd med sporing og gjenfinning, koblet opp mot ID-chip og veterinær. Administreres enkelt med en app på telefonen.


Overførelsen sker via SEGES programmet SMARTKOEN , et IT værktøj, hvor landmændene kan foretage forskellige registreringer såsom . It-programmet Dyreregistrering , der benyttes til indberetninger fra kvægbesætninger, har. Koen kan man registrere kælvninger, køb, salg, død og afgang til slagtning samt behandlinger. Denne lille super robuste reader kan være i lommen på arbejdsbukserne.


Den har en læseafstand på ca. Jeg har ledt efter min gamle hest igennem flere år, men har ikke haft noget held med det. Jeg har prøvet at skrive til dyreregistrering dk, men de må ikke o.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop