Vuc hvidovre

Mød en sygeplejerske, økonom, pædagog, lærer, farmaceut, datamatiker, jurist. Jeg har børn ved siden af, så det er dejligt, at jeg kan tage HF i mit eget tempo med HF-enkeltfag. Bianca, HF-enkeltfag HF-enkeltfag.


KBH SYD har to afdelinger. HF-enkeltfag, forkurser til sygeplejerske- og politiskolen samt undervisning til ordblinde.

Den er åben for offentligheden med tilbud om et spændende koncept af retter med en markant grøn og grov profil til fornuftige priser. Kulturcafé omfatter afdelinger i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. Vi tilbyder en stilling i et spændende og udfordrende miljø med gode og dygtige kolleger. Der er tale om et job, der giver dig god mulighed for faglig og . Fleksibel uddannelse til unge og voksne. Hos os, kan du komme videre.


Statslige investeringer i regionale uddannelsesinstitutioner skal ses i forhold til den trafikale infrastruktur. Dette gælder særligt VUC, fordi kursisterne ofte kommer langvejs fra og skal passe deres uddannelse .

Boks er et sikkert sted for alt, som er vigtigt. Modtag din post digitalt fra det offentlige og fra over 20. Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Find dit nye job allerede i dag. Tak fordi I gjorde det til en oplevelse.


Det har været skønt at gå i klassen,” sådan sagde Vinter HF-student Salim i sin tale til klassen og lærerne. Høring om flytning af VUC. Møde i Forretningsudvalget d. Hvidovre -Amagers uddannelsessted i Hvidovre. Udtalelserne stammer fra vores samarbejde og fra de foredragsholdere, vi har haft ude.


Hvis du ønsker en uddybning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Kolding Kommune Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen . Ved igangsættelsen af projektet var Studieservicecenter nyoprettet og skulle rumme medarbejdere på forskellige overenskomster og med forskellige typer af opgaver. Det var ikke nok at sætte studieadministrationen og vejledningen fysisk sammen. Der skulle nye samarbejdskompetencer til for at sikre en velfungerende.


Leder, Peter Zinckernagel. Institutionstype, Voksenuddannelsesinstitutioner .

Vores tilbud spænder vidt, fra 2-årig HF, HF-enkeltfag og GSK til Almen .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop