Fjernundervisning gram

VUC Syds fjernundervisning på VUC. Så kan du bedre passe din uddannelse i en travl hverdag med familie , job eller måske elitesport. Vi tilbyder en lang række fag på hf og som almen voksenuddannelse. Fjernundervisning på VUC.


Kravene for optagelse på fjernundervisning er de samme som for ordinære hold - læs mere her. Alle kurserne på fjernundervisning har løbende optag. Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Gram bliver center for fjernundervisning af voksne.


Som e-learnings HF-kursist kan du vælge mellem alle vores enkeltfag, og læse præcis de fag du har brug for, over internettet. Velkommen til VUC Storstrøm. NYHED - WEBSHOP VUC Storstrøm tilbyder nu mulighed for, at du kan tilmelde dig til hf-enkeltfag og fjernundervisning via webshop. NYHED - DELTAGERBETALING Nu er det muligt at betale for de fag du har tilmeldt dig til på dette link. Når læreren underviser i et lokale i Tønder, kan eleverne i Gram følge undervisningen samtidig.


Det sker via smart board og et videokonferencesystem. Muligheden for parallel-undervisning kan sikre, at der er tilstrækkeligt med kursister til at oprette et hold. Høj grad af selvdisciplin.


Tilrettelæggelse af fjernundervisning ud fra en fagplan. En HF-uddannelse er en gymnasial uddannelse, der giver adgang til ALLE videregående uddannelser. Både de korte, mellemlange og lange videregående uddannelser såsom universitetet. Hvad er fjernundervisning. Forsvarets elektroniske skole.


PC, printer, internet og relevante programmer, f. I uge 3 begynder jeg at læse Dansk, Engelsk og samfundsfag op, som enkeltfag på VUC. Var også lidt en lang tur til Gram i bil, nok lige noget man også skal overveje inden eksamen. Det betyder, at vi har en rummelig skole, hvor der er plads til forskelligheder. Derfor vil du opleve en skole, hvor der er plads til dig, uanset hvilken alder du har, . Efter han har modtaget en opgave fra julemanden om at give gaven til den rette på Gram Efterskole, går. I enkelte fag suppleres den online undervisning med såkaldte laboratoriekurser eller workshops.


Laboratoriekurserne afvikles over 1-hele dage og kræver, at du møder fysisk frem til undervisningen. Mangler: gram kurser—Side ipaper. Undervisningen foregår på vores afdeling i Kottesgade nr.


Fælles for vores kursister er, at de har valgt fjernundervisning , fordi den passer til deres livs- og familiesituation. Vores undervisere og administrationen arbejder i e-læringscenter Gram i Syddanmark.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop