Flextur priser

Der er forskellige priser for kørslerne i Flextrafikordningerne, ligesom turene også afregnes og betales afhængig af ordningen. I Handicapordningen afregnes kørslen månedlig på baggrund af en faktura, der enten sendes som almindelig girokort (her pålægges gebyr) eller via en Betalingsaftale. Kører du med Flextur , har . Grundtakst: kroner inkl.


Ved kørsel til andre kommuner stiger prisen for ekstra km til kr. Kommunetakst: kroner inkl.

Turen kan blive længere, fordi der skal flere passagerer me men du betaler kun for de kilometer, din rejse måler i direkte afstand. Flextur er en del af den kollektive trafik og kan bruges af alle. Du kan bruge Flextur alle ugens dage fra kl.


Det er kollektiv trafik fra adresse til adresse, eneste krav er, at startadressen ligger i Region Nordjylland og slutadressen ligger i Region Nordjylland eller Region Midtjylland. Herefter er taksten kr. Betaling af turen sker enten ved bestilling på internettet og app eller ved betaling med lige . Information om priser for Flextur i Holbæk by.


Nogle andre kommuner har valgt den dyrere grundtakst også internt i kommunen. Rabat ved bestilling online: .

Ordningen kan benyttes i tidsrummet 06. Bestil flexture og handicapkørsel direkte fra din computer. Hvordan bestiller jeg en flextur ? Du vil få oplyst et præcist klokkeslæt for, hvornår du bliver . Dør til dør tilbud til alle.


Med Flextur får du kollektiv transport lige til din hoveddør på alle ugens dage indtil kl. Når du kører med Flextur , skal bilen altid have et skilt med teksten FLEXTRAFIK. Flexture køres af taxaer og liftvogne, men er ikke taxakørsel, da du ofte kører sammen med andre, der også har bestilt kørsel.


Klik her og se priser på transport med Flextur på sydtrafik. Mariagerfjord kommune har valgt at sænke prisen på Flextur internt i kommunen. Vi kører fra en hvilken som helst adresse og bringer dig, . Så er trafikselskabernes app klar til dig, der vil ud at køre.


Prisen for Flextur bliver sænket fra kr. Med trafikselskabernes flextrafik-app har du nemlig mulighed for at bestille Flextur , Teletaxi og Handicapkørsel. FLEXTUR , TELETAXI OG HANDICAPKØRSEL Flextur , Teletaxi og Handicapkørsel er kollektiv trafik, der køres efter behov af mindre vogne og minibusser .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop