Vikarløn foa

Find dit løntrin og bliv klogere på, hvordan din løn er sammensat. Lønmagasin for alle faggrupper ansat i kommune, region eller stat. Social-Sundhed Pædagogisk Kost-Service Teknik-Service.


Overenskomster Her finder du overenskomster for alle sektorområder. Her finder du aktuelle lønsatser for blandt andet social- og sundhedspersonale, hjemmehjælpere og portører. Af overenskomsten fremgår hvilke løn - og arbejdsvilkår, der er gældende på dit ansættelsesområde.

Det gælder for eksempel løn , regler for arbejdsti regler for ferie, sygdom og opsigelsesvarsler. Ajourføringstillæg indgår i pensionsberegningsgrundlaget. Kommunernes Lønningsnævns tilsyn herefter benævnt ansættelsesmyndigheden. KL meddeler FOA og 3F, når der er indgået en serviceaftale med en virksom- hed.


Oversigt over virksomheder, som har afgivet . Hvad får jeg i løn og er der forskellige satser? Din løn afhænger af din uddannelse og erfaring. Foreningen af Sygeplejevikarbureauer i Danmark (FASID) Se ETISK REGELSÆT for FASID.

Pædagogisk vikaroverenskomst mellem. Arbejdsgiverforeningen Dansk Erhverv. Børne- og Ungdoms-Pædagogernes Landsforbun. Socialpædagogernes Landsforbun og FOA – Fag og arbejde.


Privat Service, Hotel og Restauration i 3F forhandler din overenskomst. Den løn , du som handicaphjælper har krav på, afhænger af overenskomsten. Du kan som handicaphjælper være ansat på tre forskellige måder: Under den landsdækkende overenskomst, der er indgået mellem på den ene side 3F og FOA og på den . Et lønforløb med forskellige trin. Tillæg, fx kvalifikationstillæg, funktionstillæg, arbejds- eller arbejdstidsbestemte tillæg. Nogle centralt aftalte tillæg fås kun af nogle ansatte.


De fleste centralt aftalte løndele er . Desuden forhåndsaftaler om ny løn , ansættelsesregler, løn - og pensionssatser og om arbejde på særlige vilkår. Blanket med lup over holdt i hånd. Rød brik foran en masse grønne brikker . Løn er en rationel størrelse.


Den skal ikke afspejle vores værdi som mennesker, mener Liberal Alliances Joachim B. Vis kort og ruteplan Åbent i dag 11:- 17:00 . FOA og 3F på den ene side, og Dansk Erhverv og DI på den anden.

Der henvi- ses til protokollat 4. Herudover gælder aftale om løn - og arbejdsforhold for vikarer, der er tilknyttet Psykiatriens Vikarcenter i Region Hovedstadens Psykiatri, indgået mellem Region Hovedstaden og .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop