Friske forårsruller med oksekød

Friske forårsruller med oksesteak, mango, agurk, forårsløg, thai-basilikum og peanuts. Serveret med hjemmelavet dip. Klik her og se opskriften.


Friske vietnamesiske forårsruller med krydderurter, sprød hjertesalat, risnudler og oksekød udgjorde ikke bare en skøn frokost, efter jeg i går klokken lidt over middag tog et kig på indholdet i køleskabet. Hvad gør man, når man kommer hjem til et tomt køleskab på 2. Man improviserer lidt, og køber ind til friske forårsruller , da man kan komme alt slags fyld i de lækre ruller. En nem opskrift på friske vietnamesiske forårsruller med oksekød , mangosala og sesam. Det er et friskt, sundt, . Den her ret er hurtig og smager lækkert. En opskrift på og guide til friske forårsruller - vietnamesiske rispapirsruller.


De er SÅ lækre de her friske forårsruller med oksekød og tigerrejer. Min mand synes dog at det er tøsema og er ikke helt hooked på tanken om selv at skulle rulle sin mad. Har faktisk glædet mig rigtig meget til at dele den med jer i dag, for den smager altså virkelig godt.


Og så er den ret nem at lave, når man først lige har fået krammet på at folde det tynde rispapir. I sidste uge spiste vi de friske forårsruller. Vi har et par gange prøvet at lave de friske vietnamesiske forårsruller , som vi er ret stor fan af. Som fyld brugte vi kål, gulerødder, svampe, hakket oksekød og løg.


Vi synes altid det er rart at lave forårsruller når vi har god ti da det ofte kræver lidt – ikke fordi det er svært, men mere fordi vi altid laver en del fyl hvor det . Du kan lave de friske forårsruller vegetar, men du kan også supplere det grønne fyld med laks og rejer. Forårsrullerne er fedtfattige, da de bages i ovnen, med en anelse olie. Hjemmelavede forårsruller , ca.


Sådan gør du: Snit grøntsager og salat fint. Herefter rulles så meget kød og grønt som man ønsker i rispapiret. Dyp de friske forårsruller. Efter ca 1-minutter, vil den våde pandekage være klistret sammen om fyldet, og så er de nogenlunde nemme at spise.


Vietnamesiske forårsruller. Oksekød eller kylling i tynde strimler (evt marineret). Forslag til fyld : kolde kogte nudler. Fyld rispapiret med sesam-soya-lynstegt, skært oksekød eller and med forårsløg, æbler, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop