Ridgid pressmaskine

Akku- pressmaskine med presstryk, kontollampe. Standard kN batteridrevet pressværktøj. Vægt: kg (inkl. batteri). Leveres i kasse med stk. RP 2er det seneste værktøj i RIDGID Compact-serien af presseværktøjer.


Værktøjet er mindre og lettere end sin forgænger og er med sin lette vægt, lavprofilsdesign og ergonomiske udformning konstrueret, så du nemt kan arbejde på steder over hovedhøjde og med lidt plads. Kompatibel med standard presskæber fra RIDGID eller andre leverandører. Bestil inden kl - så sender vi i dag. Alle skær er 1 i orden og som nye da den kun har været i brug få gange så synd og sige den er slidt. Skær hovedet ksn vennes som man vil og der er styr til røret i. Ridgid oplader til RP 3pressmaskine.


Akku pressmaskine med presstryk kontollampe. Køb RP 2B AKKU PRESSMASKINE nemt og sikkert - Altid lave priser og gode tilbud på WATTOO. DK - Stort udvalg af Elartikler og VVS. d for at bestille varer. Brødrene Dahl tager forbehold for trykfejl, mangelfulde informationer mv.


RIDGID kan tilbyde mere end 3forskellige slags værktøj og markedsfører sine produkter i mere end 1lande. De er specielt kendt for at have kvalitets værktøj til brug ved rør. Af produktområder kan vi bl. Hvis du mangler manualer eller reservedelstegninger fra . Men vi laver selvfølgelig alle andre mærker af værktøj også. Udlejning af diverse værktøjsmaskiner.


Det betyder at vi samtidig har fået Ryobi på programmet. Nästan samma storlek och vikt som ett kompaktverktyg! Batteri for pressmaskine RP-340B. Præcisionsværktøj til dæk og væg. Sanistål Flex Box landekort.


Salg af VVS produkter på nettet! Pressverktyg PowerPress ACC.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop