Brugt htc sliber

Gennemse alle brugte Htc 5Slibemaskine brugt cement udstyr og -køretøjer til salg efter model. Kontakt sælgeren af det brugte udstyr indenfor Htc 5Slibemaskine brugt cement udstyr og -køretøjer direkte. Klik på et billede for at se flere detaljer. Søger du efter brugte HTC brugt cement udstyr og -køretøjer? Køb, salg og bytte af brugte slibemaskiner.


Kan leveres mod betaling. Stort udvalg af billige slibemaskiner til salg. Se alle tilbuddene og find den bedste pris på GulogGratis. HTC 4VS beton sliber , Købt på tvangsauktion sammen med en masse andet, men har ikke brug for den.


Stærk ældre maskine, Industri sliber med sten og børste. Slibemaskiner til salg fra hele Danmark, du kan også sælge ved at indrykke annoncer, køb eller sælg slibemaskiner online på IndustriBasen. Se vores store udvalg og gør en god handel. Funktionsstan men nødstop er defekt.


Der medfølger sæt helt nye segmenter. Enheden er visuelt gennemgået, men ikke testet fuldt ud i alle kapaciteter. Materiellet skal være afhentet senest dage efter auktionens sluttidspunkt. Ikke afhentet materiel vil blive flyttet til en af klaraviks pladser på købers regning. Brugte HTC brugt cement udstyr og -køretøjer til salg - Mascus.


Amp, Diamant, 12- 1535. Gulvslibemaskine Bewag CB 12 . AssensBlev lagt ind på siden. HTC 4der med sin lave vægt på kg og størrelse har vist sig at være fortræffelig til slibning af flydebeton i parcelhusbyggeri. Den er desuden effektiv til at fjerne diverse belægninger som lim, epoxy, maling . Udover det skønhedsmæssige, kan slibning af beton også være behjælpelig mod.


HTC 42 Slibemaskine, Maskiner til bearbejdning af beton. Til maling af ny, gammel og tidligere malet beton overflader. Fjern cementslam med en slibemaskine, vakuum sandblæsning eller saltsyre. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA. Salg af maskiner, tilbehør og andre varer fra førende leverandører og . Vi producerer og leverer et bredt udvalg af diamantslibeskiver og slibeklodser( segmenter) for maskiner som HTC , Tornado (DK), Bewag, Adamas, Asuga m. Slibeskiver og segmenter leveres til slibning af flere forskellige materialer. Vi kan også lodde nye segmenter på dine nedslidte slibeskiver – kontakt os for yderligere . HTC Greyline 45 men vægten og den kraftfulde motor gør, at maskinen sliber mere effektivt. Ligesom de andre maskiner i Greyline serien er den flydende kåbe.


Du finder HTC One MCover og andet mobiltilbehør billigst her hos inCover. Køb nemt dine HTC One MCover online lige her.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop