Co måler til bil

Annoncer med Co Tester på DBA. Stort udvalg af Co Tester til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


På nyere biler med katalysator er den ikke fintfølende nok, til at måle de lave værdier. Med dette værktøj er der ikke længere risiko for en omstilling ved syn pga.

CO indhold i udstødningen. Du har muligheden for altid at vide om din motor er i form, . Praktisk, økonomisk og transportabel CO -tester. Kan tilsluttes cigarettænder. Registrerer CO -indholdet i skala på 0-. Find Bosch tester på GulogGratis.


Vil du have tjek på din bil s helbredstilstand før din mekaniker? I alle nyere bil er holder en computer øje med motorens væsentligste .

Co sensor, Carbon monoxide sensor mq fandt jeg hos let- elektronik i ålborg. Billedet herover viser beta versionen af Co-Dude, der skal senere laves et lille simpelt print hvor alle komponenter er samlet. Når benzinen forbrændes i bilmotoren , dannes der en del forskellige gasarter. Nogle af gasarterne er harmløse og i øvrigt fuldkommen magen til de gasarter, som findes i almindelig atmosfærisk luft.


Men fire af gasarterne er skadelige for mennesker og miljøet. Det er kulbrinte (HC), kvælstofilter (NOx), kulilte ( CO ) og . Jeg har lige været til syn med min bil. Inden jeg kørte til synet, var jeg forbi min mekaniker, så han kunne indstille CO-værdien.


Dette blev gjort med varm motor i normal tomgang. I synshallen, satte de bare CO-måleren i udstødningsrøret, da jeg kom imens de ordnede papirarbejdet. Forskere fra Stanford University har i samarbejde med industriforskere udviklet en laserdiode, der kan måle køretøjers CO -udslip. De nye laserdioder adskiller sig fra hidtil anvendte, ved at kunne måle selv små mængder CO uden interferens fra andre gasser. Ideen er, at den skal anvendes direkte i . CO -koncentrationer i området - 1. Her findes værdierne nøjagtigt indtil ± ppm.


De vises tydeligt på det store baggrundsbelyste display.

Hukommelse med op til lagring af ti måleværdier direkte i BG20. Den hurtige kontrol af kritiske værdier er komfortabel og enkel takket være den . Min bil er lige blevet kasseret til syn pga for højt CO-tal. Nye tændrør ( mm gnistgab), ny tændspole (flammekaster) og en ignitor har givet markant bedre tomgang, så det var lidt skuffende at se dagens CO - måling give tallet 6. Ventilerne står som de skal, og målingerne er lavet . Autel MD7elite MD7Elite MD7Elite X4diagun X4Quicheck Maxidas DS7Auto tester auto diagnose tester efter bilmærke proff tester. De biler jeg har har kørt til syn, har været stillet for lavt,så værkstedet var helt sikre på at det ikke var cotallet, der kasserede bilen.


Den måler og må max være 5! Membranen skal være hel for at vacumet kan løfte stemplet. Personbiler med benzinmotor og katalysator, d. CO Kulilte (kulilte) er et biprodukt af forbrændingen i motoren , for høj CO værdi betyder for meget benzin til motoren. Måles af en udstødningsanalysator i. HC kulbrinte (kulbrinte) udtryk for uforbrændt brændstof.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop