Landejendom til leje fyn

SÆLGES :) Dejlig lys landejendom der ligger for sig selv , med masse af plads :) BEMÆRK NY PRIS FRA 395. Se 2boliger til leje til landejendom fra Kr. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje -, eller fritidsbolig på DBA. Billige priser på huse, der udlejes i hele landet på DBA. Find huse til leje - Fyn på DBA.


Landbrug på Fyn til leje på Danmarks største portal for erhvervslejemål. Få overblik over landbrug til leje på Fyn. Fyn min mand er uddannet landmand og jeg selv arbejder på et vejleder på et misbrugscenter. Opdateret information og fotos for Nedlagte landbrug på Fyn på tvangsauktion lige nu.


Søger du lejebolig på Fyn ? Landejendom udlejes fra Kr. Samlet liste med alle ledige andelsboliger, boliger til salg og lejeboliger på Fyn - huse og lejligheder til leje. Tidligere til salg fundet 3. Solgte boliger fundet 6BBR- informationer fundet 5Boliger til salg fundet 339. Foruden det store stuehus er der udbygninger velegnet til hestehold eller opbevaring. LANDEJENDOM MED HESTEHOLD TIL LEJE NØRRESUNDBY.


Totalistandsat villa på 221m beliggende nord for Nørresundby på Kammerdal 1 med km til Aalborg centrum. Boligen indeholder værelser, med en god planløsning og plads 2-børn. Lejen er ubegrænset, med måneders leje i . Så er du kommet til det rette sted. Vi er din lokale ejendomsmægler på Midtfyn, der sælger ejendomme på hele Fyn , inklusiv Sydfyn, og er specialister i et bredt spekter af ejendomme, herunder heste ejendomme, nedlagt landbrug og landejendomme. Med EDC Boligindekset finder du en nem og hurtig oversigt over landejendomme til salg i Odense kommune.


Lejlighed på Svendborgvej i Ringe. Vores liste med huse til leje opdateres dagligt. Hvor på Fyn er for os underordnet, men vi ønsker en ejendom hvor der er plads til at mor kan have et kontor udover værelserne. Bo idyllisk på landet med egen mølle.


Mange muligheder for den pladskrævende børnefamilie, som vil bo på landet og alligevel centralt til alle større byer på Fyn. Klik her for at se annoncen. Mindre landejendom udlejes 1mmed stuer en suite, værelser, st. En ejendomsmægler i Faaborg foreslår sælgere at leje deres bolig ud til potentielle købere.


Hvis lejerne senere beslutter at købe, får de lejeudgiften i rabat. Hvis du sætter din bolig til salg hos danbolig, vil vi straks kontakte de købere, som har skrevet sig op. Ofte finder vi en køber blandt disse. Book et møde med din lokale mægler og hør nærmere. For Dig der vil flytte på landet og have dine heste med!


Tilmeld dig Nyhedsmailen og få Direkte besked om nye ejendomme til salg! Skov ejendommen udlejer boliger på denne side. I den lille landsby Marslev, få kilometer fra Odense, ligger Allégården.


Gården er for nyligt blevet istandsat og fremstår meget moderne med smagfuld indretning. Der er mange muligheder for aktiviteter .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop