Supplement dansk

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Ordbog over det danske Sprog. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Textual matter that is added onto a publication.


Glosbe, online- ordbog, gratis.

A supplementary component that improves capability. Add as a supplement to what seems insufficient. Serve as a supplement to. Supplement (Det danske Sprog- og Litteraturselskab) - bind 1: A(Aa)-Bh. SFR – godt supplement til dansk viden.


I Danmark er andelen af svinebesætninger, der bruger SFR svinefoder kraftigt stigende, da de høster udbytte af den nyeste SFR-viden. Kundernes boganmeldelser af Islandsk- dansk ordbog. Anmeld bogen og vær med i konkurrencen om gavekort – læs mere her.

Der er ingen anmeldelser af Islandsk- dansk ordbog. d for at skrive en anmeldelse. Morro: ÍLS-liebt die well: das Strablende zu schwàrzen. Men disse ere jo fortrcengte af mine siden. Sendes innen 5‑virkedager.


Der er anvendt en fælles skabelon for alle beskrivelser af erhvervsuddannelser i Certificate Supplement. Her angives den ordrette titel på dit danske uddannelsesbevis, fx svendebrev. Eretnyler af vore Love oplyst i st Supplements B. Advokaterne, at forklare Loven.


Udgave i brunt lærred til løssalg. Med udgivelsen af femte og sidste bind af. Indenrigsministeriet og Ministeriet for landbrug og fiskeri under besættelsen samt spørgsmålet om danske entreprenørers udførelse af . OBS: Log på med uni-login. Supplerende materiale til Alfabetas bogsystemer.


Vi har ikke abonnement, men man kan godt bruge lydfilerne . Plast er et godt supplement til stål. Der findes et stort potentiale inden for innovation i offshoreindustrien.

Et eksempel er at udskifte dele af det stål, der findes på borerigge og platforme, med plast. Men der mangler viden inden for området, og derfor er et stort udviklingsprojekt netop blevet søsat. Læs mere herom på side 3 . Afdeling for Nordisk Sprog og Litteratur . In: Dansk Audiologopaedi, Vol. Research output: Contribution to journal › Journal article .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop