Vandtætte poser til kajak

Det er surt hvis din mobil, iPad eller dit udstyr bliver vådt. Se vores udvalg af poser til vandtæt pakning og undgå at beskadige dine ting. Sea To Summit Ultra-Sil Compression Sack - Kompressions pose.


Letvægts kompressionspose til f. Vælg mellem flere størrelser. Der er poser til alle formål, tynde, tykke, lange, poser der spidser til, med luftventil , vindu, osv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.


Jeg vælger vandtætte poser ud fra hvad jeg skal, på vinterfjeldet og vandretur vælger jeg tynde lette vandtætteposer, de skal bare holde fugt ud. E -mærket webshop med dages returret og prisgaranti. Beskytter dit kamera mod van sand og snavs, og gør det muligt at tage billeder under vand med et helt almindeligt kamera.


Let vandtæt pose i friske farver. Vi giver prisgaranti på alt outdoorudstyr og sender hurtigt. Vandtæt pose i klare farver, med vindue. Her finder du vandtæt indpakting til tøj, soveposer, telefoner , iPads, kameraer og alt muligt andet. Poser og sække med rullelukning, nogle med vinduer.


Hos Effektlageret har vi et bredt sortiment af drybags og vandtætte poser der sikrer dit grej imod regn og fugt. Der er intet værre end en gennemblødt oppakning. Derfor finder du et stort udvalg af vandtætte opbevaringsløsninger hos Spejder Sport.


Vi sælger vandtætte kortholdere og vandtætte poser , der kan rumme forskellige mængder. Mærket Overboard har skabt poser, der ikke lukker vand in og som også flyder ovenpå vandet, når du kæntrer. Derfor er det umuligt at miste dine genstande, medmindre du efterlader dem. Se også resten af kajak udvalget hos . Store og små, kraftige og tynde.


Vi har alle typer vandtætte poser , som du kan tænke dig fra Aquapac, Seal Line, Ortlieb og Outdoor designs. Sea-my Life, Hiko, Exped paksække, vandtætte rulleposer. Vi har også en række andre varianter i materiale og faconer. Det helt rigtige tilbehør til din havkajak fra Roneklint Kajakcenter.


Med Wolf Campers sortiment i små vandtætte pakke poser har du muligheden for at pakke vandtæt i din rygsæk, i kajakken, kanoen eller noget helt tredje. Vi har et bredt udvalg af vandtætte pakkeposer i alle størrelser specielt til kajak og kano. Glat overflade og flad facon gør den let at pakke ned i en kajak.


Poserne lukker 1 tæt med velcro er har halssnor.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop