Ivarplank

CEDRAL facade brædder i fibercement har et markant trælook med stor variation i mønstre. Her får du holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Klik her for at se mere til Ivarplank. Facadebeklædning i vedligeholdelsesfri fibercement.


Vi har altid lave priser og hurtig levering.

Vælg mellem Ivarplank fra Ivarsson og Hardieplank fra Cembrit. Bestil hos BygMax i dag og få det leveret lige til døren. Ivarplank bruges som udvendig beklædning på gavle, facader og vinduesinddækning.


Ivarplank produceres i materialet fibercement og er fuldstændigt vedligeholdelsesfrit. Fibercementplankerne fås . Annoncer med Ivarplank på DBA. Stort udvalg af Ivarplank til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Få en flot ny beklædning på huset, garagen, stakittet, hegnet eller afskærmningen med Cedral ivarplank i fibercement. Cedral ivarplank egner sig både til beklædning af en eksisterende bygning, der skal renoveres, eller som del af en nybygget facade. Forarbejdningsoplysninger.


Tilskæring med sav eller slagsaks. Færdigbearbejdning af kanter. Malerbehandling – Forbehandling. Sort og hvid er lagervarer.


De synlige og vekslende åretegninger er lavet med hele forskellige strukturer i produktionen . Ivarsson på DK med Ivarplank. Ivarplank er moderne facadebeklædning i fibercement med synlig åretegning. Title: Dk montagevejledning cedral ivarplank , Author: Ivarsson, Name: Dk . Den er ekstrem nem at bygge med og er meget robust.


Vi er godkendte Ivarplank montør for Ivarsson. Vi holder til i Fredericia, men kan klare opgaver over hele landet. Cedral ivarplank Classic er kendt for sin synlige og vekslende åreaftegning i overfladen, som er et resultat af anvendelsen af hele forskellige strukturer i produktionen. Anvendelse: Udhæng og vindskeder Udvendig facadebeklædning på alle former for byggerier Nybyggeri og renovering Stern og kviste Facader og gavle . Ikke mindst fordi man med Ivarplank kan opnå den æstetiske oplevelse fra .

Hegnet består af galvaniserede stålstolper, ivarplanker samt en zinkoverlægger. Hegn med ivarplank kan fås i farverne: Sort, Antrazit, Granit, Grå, Hvi Brun, Mørkgrøn og Svenskrød. Kontakt os på mail eller telefon og få et godt tilbud på hegn. Har du brug for opmålin . EPDM gummibånd: meter .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop