Landmand dk webdyr

Ny alarm for kvægbesætninger på landmand. Webdyr - boksen” fået et ikon, som viser, om der er alarmer i Webdyr , som du skal håndtere. Hvis der er et grønt flueben, så skal du ikke gøre noget.


Portalen, der gør det lettere at være landmand. Med et login får du direkte adgang til data fra bl. Samtidig kan du se prognoser, faglige nyheder og vejrudsigter, der er specielt målrettede dig.


Alt sammen på én og samme side. Når man er logget ind på landmand. Med Webdyr Plus kan du udover de lovpligtige registreringer indberette inseminering, løbninger, vejninger samt hornstatus. Fødevarekæde”, som man klikker på.


Boksen ligger i venstre margin, hvor man også finder Webdyr , Øremærker, Landbrugsinfo osv. Selvom det fortsat er den gamle ordning, der gælder, kan du allerede nu logge dig ind og ”øve” dig i at indberette . VFL, Kvæg oplyser, at alle små og mellemstore kødkvægsbesætninger, som hidtil har benyttet Dyreregistrering, automatisk overflyttes til Webdyr Plus midt i januar måned. Prisen for Webdyr Plus er 3kr. Indberet hurtigst muligt. Det klare råd er at sørge for at indberette hændelser hurtigst muligt.


Helst elektronisk inden for tre dages-fristen, råder Karsten Brødbæk. Generelt gælder, at alle hændelser skal være indberettet inden syv dage efter hændelsen. Det skal være foretaget i dyreregistreringen, Webdyr , . I CHR kan du fremsøge en række oplysninger om besætninger og kreaturer.


Desuden tilbyder siden dig en række selvbetjeningsløsninger. Dette gælder også rådgivere i besætningen. Denne browser understøtter ikke JavaScript, eller JavaScript er ikke aktiveret i denne browser. Se i hjælpen til browseren for at finde ud af, om din browser understøtter JavaScript eller for at aktivere JavaScript. Nu tilbyder vi også de berømte to-farvede serie øremærker, som gør det utroligt let at øremærke.


De fås i mange farver til . Har man allerede en eksisterende bruger på Landmand. Tryk på knappen ”Ny bruger på . DC og TICAN forsøger som en service overfor landmanden at indtaste de oplysninger, . Svineslagterierne har pt. Opdateringen gælder besætningen og ikke det enkelte dyr, og gælder i dage. ALLFLEX CHR øremærker til får og geder bestilles hos landmand.


Får og geder skal være mærkede i begge ører. Se nedenfor hvilke kombinationer af ALLFLEX øremærker du kan vælge til dine dyr. I samarbejde mellem SB PORK og Landmand.


Når du er logget ind på landmand.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop