Tømmerhandel århus

Lørdag - søndag, Lukket. Virksomheden har købt de tidligere Metro-varehuse. De store byggemarkeder har kvalt den lille lokale tømmerhandel i Åbyhøj.


Forretningen var i begyndelsen baseret på . BYGGECENTER, TØMMERHANDEL.

VELKOMMEN TIL XL-BREJNHOLT AARHUS. Tømmerhandlen blev grundlagt 25. Det professionelle alternativ.


Vi en tømmerhandel med fokus på salg, rådgivning og distribution af byggematerialer til professionelle forbrugere, såsom tømrer, murer, entreprenører etc. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer til det professionelle og private marked.


Bygge- og trælasthandel er fordelt over mange butikker.

Udover Metro-bygningen i Aarhus - 17. Med store afdelinger i Aarhus og Aalborg kan vi nu for alvor betegnes som en . Kontaktinformation på STARK - Vesterbro Trælasthandel Århus Aarhus C, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. MT Højgaards byggeplads AARhus i Aarhus pr.


Thomas Skov syntes godt om dette. Johansen , Lokalavisen Aarhus. Metros forladte lokaler på Sletvej i Tranbjerg har fået nye ejere, som allerede er gået i gang med at renovere stedet. Til en begyndelse bliver der salgskontor fra august og engroshandel – altså salg til . Vi søger to nye kollegaer, der kan sælge. Brejnholt Gruppen er medlem af XL-BYG samarbejdet.


Selvtænkende elever til XL- . Kategorichef – Professionelt værktøj og materiel. Med udgangspunkt fra kontoret i Vojens eller Århus og med reference til indkøbschefen får du det det samlede . Født i Århus (Frue), død sst. Municipality: AarhusAbout Photographer: Master Foto, Ankerhus Aarhus Mere fra samme udgivelse.

De to varehuse i Aalborg og Aarhus overtages den 1. Du finder hurtigt hjælp med vores kundeservice eller forhandlere i nærheden af dig. Mogens Pedersen glæder sig over at kunne placere virksomhedens fjerde logistikcenter i de tidligere Metrobygninger i Aarhus. Med overtagelsen af Metro- kædens to varehuse er Davidsen nu landsdækkende med 14 . Viby J, STARK Viby, Gunnar Clausensvej 3 .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop