Vuc århus bestil tid

På VUC Aarhus tilbyder vi enkeltfag og uddannelser til unge og voksne på niveauer fra folkeskolens afgangsprøver til højeste gymnasiale niveau. Skriv dit navn, kursist nr. Du skal booke samtale med studievejlder via vores bookingsystem, . En 2-årig HF-uddannelse er en gymnasial uddannelse, der giver adgang til ALLE videregående uddannelser. Både de korte, mellemlange og lange . Mange muligheder for hjælp og støtte, så du kan gennemføre studiet . For nuværende kursister åbner tilmeldingen til det kommende skoleår d. VUC Holstebro-Lemvig-Struer . Adresse: Dalgas Avenue Aarhus C. Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser.


Kom forbi i vores åbningstid. Hvis du er usikker på, hvilke fag du skal vælge, eller hvilken uddannelsesvej du skal tage, så kom fordi til en snak med en af vores vejledere. Vores studievejledning har åbent dagligt: Mandag til fredag kl.


Du kan møde op i åbningstiden eller du kan bestille en tid på . VUC Storstrøm har hovedkontor i Nykøbing F. Faxe, Næstve Vordingborg, Nakskov samt et undervisningssted i Maribo. Du kan bestille tid hos en studievejleder eller. VUC kan være et godt springbræt videre i livet. Hos os kan du tage en hel uddannelse eller enkelte fag. Hvis du ikke har lavet rapporterne, skal du selv sørge for at tilmelde dig til de relevante laboratoriekurser, der afholdes på VUC Aarhus.


AVU) , HF samt undervisning for ordblinde og virksomheder. Her kan du give den gas med en 2-årig HF, bryde gamle vaner med AVU, blive bedre til at regne, læse og skrive med FVU eller få hjælp til ordblindhed med OBU! Bestil en tid hos en studievejleder. Hvis du består en hel hf-eksamen som enkeltfag, kan du efter ansøgning få deltagerbetalingen tilbage for de fag, som indgår i denne, jf. Bekendtgørelse om den almindelige og forhøjede deltagerbetaling.


Ansøgning om tilbagebetaling sker på vedlagte blanket, som indleveres til din VUC -afdeling med alle ønskede . VUC Syds fjernundervisning på VUC. Så kan du bedre passe din uddannelse i en travl hverdag med familie , job eller måske elitesport. Vi tilbyder en lang række fag på hf og som almen voksenuddannelse.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop