Yousee aktiver

Indtast dine login oplysninger. Loading Indlæser, vent venligst! Skal du opsætte dit modem? Kan ikke aktivere mit bredbån bruger jeg en forkert aktiverings kode.


Aktivering af data sim kort indlæg 1. Flere resultater fra forum.

Er du ny med mobiltelefoni hos YouSee , får du automatisk et aktiveret simkort. Når du køber et nyt simkort, skal du selv aktivere det - se hvordan du gør. Har du bredbånd fra YouSee ? Hvis du sidder på hjemmenetværket, kan du finde dit kundenummer på mitwifi. Som kunde hos Yousee har du automatisk en række fordele. Se hvordan du aktiverer dine Fordele fra YouSee.


Vi viser dig, hvordan du tilslutter dit YouSee. Her beskrives nogle af de problemer med opsætning af routere og bredbån som jeg har hørt om når man har Yousee bredbånd.

Du skal aktivere dine routere. En af de ting der er særlig ved at have Yousee bredbån er at alle ens routere skal aktiveres. For at komme godt i gang med YouSee Bredbånd skal du aktivere din forbindelse.


Du kommer automatisk ind på aktiveringssiden, når du går på internettet første gang med dit nye modem. For at aktivere forbindelsen skal du bruge disse oplysninger: Kundenummer: XXXX. OBS: Det er meget vigtigt, . Der er gået koks i aktiveringen af de nye digitale tv-bokse hos YouSee , der lancerede dem mandag i denne uge.


Det kan enten betyde at serveren kom op igen i mellemtiden eller at fejlen kun opstår hvis man tilgår den fra deres eget netværk. Uanset om forklaringen er det ene eller det andet, så giver . Grunden til du ikke for forbindelse til internettet er at Yousee låser forbindelsen til din MAC adresse, men andre or du skal aktivere din internet forbindelse igen, lige som da det blev sat op første gang. Eller clone mac-adressen fra din pc over i . Login til Mit YouSee her. IT-systemer, og det har haft en medvirkende årsag til problemerne.


Klik på reklamen for mere info. Jacob Mortensen hos YouSee , at det ikke er boksene ude hos kunderne der fejler noget. SIM-kort, i forbindelse med udskiftning. YouSee , der er Danmarks største TV-udbyder og er ejet af TDC, lancerede mandag sit nye fordelsprogram, YouSee More, hvor kunder med to eller flere produkter - TV, internetforbindelse og mobiltelefon - hos YouSee i løbet af det næste halve år vil kunne vælge blandt ni ekstratjenester som en del af .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop