Aftenskole herning

Med spændende foredrag, indholdsrige rejser og alverdens kurser, giver kursuscenter Herning dig muligheden for at få oplevelser ud over det sædvanlige. Så har vi en lang række sprogkurser til dig. Se alt om sprogundervisning hos FOF lige her. Vil du male, lære at lave mad eller andet?


Her kan du se, hvilke aftenskoler der findes i kommunen. Håndarbejde, foto og madlavning. Dans, drama og det der ligner. Foredrag og debatarrangementer. LOF MidtVest - Herning og Ikast-Brande er en aftenskole.


Aftenskolen har kurser, foredrag og oplevelsesture. LOF har har kursus tilbud i Herning og Ikast Brande kommune. Lad os hjælpe dig med at få overblik. Vores hjælp er gratis, og du binder dig ikke til noget.


Vi tilbyder det 2-årige HF, HF-enkeltfag, 9. På AOF Herning kan du tage kurser, høre foredrag og deltage i debatter og ture i kommunen. Skolen arbejder med læring, aktivt medborgerskab og oplysning for alle borgere. Blandt underviserne er specialister i almen danskundervisning og . Alle detaljerne om Sprogundervisere i Jyllan Vestjyllan Herning samlet på en side. AU i Herning udbyder en række fag som halvårlige suppleringskurser både forår og efterår for studerende, som ønsker at læse videre til ingeniør.


Kurserne foregår som dagskurser. Nedenfor kan du se, hvilke fag der udbydes samt hvilket . Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Sprogkurser i engelsk i Herning - International Communication tilbyder mange forskellige kurser i engelsk.


Vi udarbejder kurser for virksomheder og private, der har specielle behov. Fra Herning til Barcelona. Jesper Wiveson er en kreativ og eventyrlysten ung studerende, der via sin multimediedesigneruddannelse på nuværende tidspunkt er i praktik hos det danske rejsebureau Venga Travel, som er placeret i intet mindre end Barcelona. Om destinationen hed Barcelona, Milano eller Berlin var dog ikke . Vær me når forskere fra landets universiteter deler deres viden på Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning.


Nye forelæsningsrækker hele året rundt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop