Hf pædagogpakken roskilde

VUC Roskilde har et 1-årigt hf -kursus der giver dig kvalifikationer til at søge optagelse under kvote på pædagoguddannelsen. Du kan læse det både på vores afdeling i Roskilde og Køge. Hf -forløbet er tilrettelagt som enkeltfagsundervisning for voksne og består af. Kontakt studievejledningen på tlf. Tag en HF fagpakke til dig, der vil være pædagog eller lærer.


Overvejer du at uddanne dig til pædagog – eller lærer – men har du ikke de faglige kvalifikationer, der skal til for, at du opfylder de formelle adgangskrav til uddannelsen? Læs de HF -fag, du mangler og blive klar til fx: Politiskolen - læs vores politipakke. Sygeplejerskeskolen - læs vores sygeplejepakke.


Hvis du har bestået udvalgte HF -enkeltfag eller et forkursus f. Pædagogseminaret - læs vores pædagogpakke. HF -uddannelse her i januar. På billedet ses de fleste fra holdet.


Langt de fleste fortsætter på pædagog-studiet i enten Slagelse eller Roskilde allerede fra 1. Tillykke til alle med deres eksamen. Bliv student på år - med adgang til ALLE videregående uddannelser. Men den er også for dig, der kommer direkte fra 9. Der har været rigtig stor efterspørgelse på pædagogpakken i år. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.


FAKTA Socialdemokratiet Joy Mogensen, Roskilde Morten Gjerskov, Gundsømagle Tuncay Yilmaz, Roskilde Claus Larsen, Jyllinge Daniel Prehn, Roskilde Poul Lindor Nielsen, Roskilde Tomas Wenøe Breddam, Trekroner Jette Bachmann Henning, Roskilde Poul Andersen, . Det er der også plads til. Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København. Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning. GSK forberedelseskursus i matematik.


Et VUC for alle, i alle aldre. Dit liv - din uddannelse! Gratis test og undervisningOrdblind ? Online tilmelding og fagudbud. Aalborg, Frederikshavn, Hjørring. Ungefyrede den af og forsvandt.


ROSKILDE : Æblet falder som bekendt ikke langt fra stam- men, i hvert fald ikke når det gælder sangeren An-. HF , som kan give adgang til pæ-. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Winnies netværk og job hos tilsvarende virksomheder. Winnie har følgende job på sin profil: job.


Læs mere om adgangskrav og optagelse . Derfor vil du opleve en skole, hvor der er plads til dig, uanset hvilken alder du har, . Kom til hyggelig Åbent hus aften hos VUC Roskilde. Der vil også være information om HF linjerne: Musik, Science, HF for ordblinde, pædagogpakke , sygeplejepakke. FGU-implementering kræver snilde og forberedelse.


På VUC Aarhus kan du tage 1-årige HF -fagpakker som din vej til følgende uddannelser: Socialrådgiver. Velkommen til VUC Storstrøm. NYHED - WEBSHOP VUC Storstrøm tilbyder nu mulighed for, at du kan tilmelde dig til hf -enkeltfag og fjernundervisning via webshop.


NYHED - DELTAGERBETALING Nu er det muligt at betale for de fag du har tilmeldt dig til på dette link.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop