Odense andelsboligforening

Foreningen har boliger til alle aldersgrupper og familiestørrelser. I andelsboligforeningen har man en grøn indgangsvinkel til den daglige drift af ejendommene og nye byggeprojekter. Man kan blive indmeldt i foreningen fra . Er organiseret med en hovedbestyrelse, et repræsentantskab og lokale . Søg direkte på andelsboligforening.

Her kan du søge på andelsboligforeningens navn og se alle nuværende boliger til salg og tidligere udbudte boliger. Der er ingen tilgængelige oplysninger om denne side. Boligforeningen Grønløkken. ABF Blommelunden en andelsboligforening i Odense SØ.


Vælg en af boligforeningerne i listen nedenfor i Odense og se afdelinger med lejeboliger, . Vi har et stort udbud af gode og tidsssvarende boliger i lokalområdet. Du kan indrette boligen som du vil, så den passer til lige præcis dine behov.

Her ses en liste over boligorganisationer i Odense , samt link til deres web-side. Her finder du oplysninger om vores boligforening midt i Odense by, tæt på OUH. Andelsboligforeningen Hedelundparken. Her bor vi rigtig mange studerende, men man må gerne blive boende også efter endt studietid.


Målet var et både harmonisk og varieret lys, der tillige belaster miljøet så lidt som muligt. Som grøn organisation var . Domhusgarden ejendomsadministration og advokatkontor. Find praktiske informationer omkring advokatkontorets ydelser og ejendomsadministrationens lejemål. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis.


Kontortid: Mandag - Torsdag kl. På denne hjemmeside kan du finde informationer om vores private andelsboligforening med dejlige boliger på Lindevangsvej nr. Vi bor centralt i Hunderupkvarteret og i gå-afstand til Odenses centrum med alt hvad det indebærer af storbyliv: . Velkommen til Kildegårdsparken 1. Ligger lige ud til den fredede Odense Ådal.


Et dejligt sted at bo for både børnefamilier og seniorer.

Til hver bolig hører der en mindre have, samt redskabsskur. Du kan tilmelde dig ventelisten på vores hjemmeside. Facaderenovering på Fuglsang.


Vi er i gang med facaderenovering på Fuglsang, afd. Vi har flere forespørgsler på det kommende nybyggeri på Parkvej i Hjallese. Byggeriet kommer til at ligge lige . Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.


Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool og knap så cool i Odense og omegn.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop