Sneglekanter

Bliv fri for snegle i dit højbed. Når du synes grøntsagerne i dit højbed er ved at være friske og lækre kan det være meget irriterende at opdage, at en masse snegle også synes det. Heldigvis giver netop højbede af pallerammer en simpel løsning på problemer med snegle. Du sætter ganske enkelt en skrå sneglekant på den . Metalkant der forhindrer dræbersnegle i at klatre ind i plantekassen.


Fire længdetilpassede stykker. Byg dette nemme højbed med sneglekant og slip for de irriterende snegle. Sammenlign priser og læs anmeldelser af sneglekant Planter og frø. Klik her og find den bedste pris nu!


Nedenunder er nogle eksempler på hvordan vores kunder har brugt deres sneglehegn. På billedet ovenover ses en lille højbeds-have med små kvadratiske højbede med sneglekanter. Stort vinkel bed i råjern med sneglekanter , der . Vores sneglekanter kan sammensættes således de kan dække hele din have og på effektiv måde sætte en stopper for dit snegleangreb. Du monterer ganske enkelt en sneglekant , som også kaldes et sneglehegn, på den øverste pallera.


Hos Ingarden kan du finde et stort udvalg af højbede, både med og uden sneglekant. Vi er specialister i vedligeholdelsesfrie højbede! Har du mange dræbersnegle i din have og gerne vil dyrke grønsager uden at dræbersneglene spiser og forurener din afgrøde, så er sneglekanter en god og effektiv løsning, der holder mange år frem og kan genbruges hvis du laver dine højbede om. Højbed med sneglekant -galvaniseret - varianter - højde cm.


Sammensæt selv dit højbed ud fra sidelængderne - - og 1cm. Sneglen kan slet og ret ikke vride . Her er de bedst sælgende store højbede. De kan forlænges ydeligere til ex. Der medfølger tværstivere som sikre bedet holdes på plads og ikke buler ud pg. Du kan bruge mange materialer som kant, men det væsentlige er udformningen.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Slip for snegle i grøntsagerne med vores smart sneglekanter - hurtig og nem montering på højbedet. Galvaniseret bedkant til opbygning af bede og kanter H. Design dit eget sorte højbed.


Lyngeshops højbed sider med. Beskyt dine højbede mod ubudne gæster med GRÖNFELD sneglekant , som fås i flere størrelser.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop