Tegnetavle til børn

Lav seje mønstre og figurer på et tegnebræt. Et tegnebræt er en fantastisk gave at få – og de findes i mange slags. Prøv en tegnetavle , hvor du slet ikke har brug for papir for at tegne løs. Her tegner du i stedet med en tegnepen eller knapper – og du visker ud så let som ingenting!


Sammenlign priser og læs anmeldelser af Tavler Legetøj. Klik her og find den bedste pris nu! Masser af sjov med en tegnetavle.


Lægger man en tegneblok og nogle tusser eller farveblyanter på bordet foran et par børn , vil de fleste straks kaste sig over tegneriet med stor ildhu og kreativitet. Og begejstringen vil ingen ende tage, hvis de voksne også vil deltage i tegneprocessen. Det er sjovt med frihåndstegning på . IKEA - MÅLA, Tegnestativ, , Dit barn kan bruge tegnestativet til forskellige formål. Der er whiteboard på den ene side og tavle på den anden.


PLAY2LEARN magnetisk tavle 27kr. Ikke på lager online i øjeblikket. Tegneskabelon, Rød plade med blä dinosaur 2kr. COLOR KIDS store skabeloner, Transport 3kr.


Tavlen inkluderer et tegneredskab som er fastbundet med en fleksibelt snor, så pennen altid er med. Med pennen og den nemme slettefunktion kan man på helt magisk vis tegne . En magnettavle er rigtig fine til børneværelset, hvor de kan bruges til både whiteboard tusser eller sjove magneter. De fleste af vores tavler har en dobbeltfunktion med kridt på den ene side og magnettavle på den anden. En magnetisk tavle har mange funktioner, og kan let kombineres med magnet bogstaver eller tal når de . Superflot rød tegnetavle fra B Toys med magnetiske dyrestempler og en magnetisk blyant. Alene den del af tegnetavlen vil glæde mange af de mindste børn.


Tag tegnetavlen med på tur i bilen eller i flyveren, med det praktiske håndtag er den nem at transportere for barnet. Elsker dit barn at tegne? Når den indre kunster skal frem, er det helt perfekte redskab et smukt staffeli. Hos Den Gamle Skole finder du et traffeli til enhver smag.


Både i romantisk og nostalgisk design og nogle med mere børnevenlige farver. Igennem tegninger og farvelægning, får barnet større forståelse for . Tavle til børn - det er dejligt for børn at have deres egen tavle, hvor de kan tegne og skrive med kridt. Vi har et bredt udvalg af tøj, sko og legetøj til ethvert barn. Køb brugt og billigt på GulogGratis. Står du og mangler børnetavler til enten børneværelset eller institutionen, tilbyder vi dig hos babytoys.


Børne tavler kan bruges til et hav af ting, og selvfølgelig den mest oplagte, skoleleg. Med vores forskellige designs af tavle og kridt kan du hurtigt indrette din helt eget. Med praktisk opbevarings-bakke. Billigleg anbefaler dette legetøj til børn fra år.


Her får du både whiteboar magnet- og kridttavle på ben. Tavlen er nem at tage med sig rundt, da den har en snor barnet kan løfte den i eller hænge den op på værelset. Tegnetavle til kridt, magneter og whiteboardtuscher. Se vores udvalg af tavler til børn.


Find magnettavler og tavler formet som søde dyr hos Børnenes Kartel! Tavlen har dobbelt tegne side og der medfølger farvekridt. Dette fantastiske tegnebræt har magnetiske dyrestempler og en magnetiske blyant, som du kan tegne alle dine ideer med.


Magnetisk tegnetavle Fra B Toys.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop