Dot mobilbilletter kvittering

Indtast dit telefonnummer for at se alle dine kvitteringer for køb af mobilbilletter. Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browserversioner for at kunne læse kvitteringer korrekt. Har du skiftet telefonnummer? Vær opmærksom på, at hvis du skifter telefonnummer . Den nemmeste måde at købe mobilbilletter og -klippekort er med vores app “ DOT Mobilbilletter ”. Hvis du har problemer med DOT Mobilbilletter app kan du måske finde svaret her. Ellers kan du kontakte os på tlf.


Klik på overskrifterne for at . I venstremenuen kan du finde information om DOTs apps til køb af billetter, klippekort og pendlerkort, samt om køb ved SMS. Det er også her du kan søge en oversigt frem over dine tidligere mobilbillet -køb. Samme sikkerhedsløsning aktiveres nu ved betaling med et Visa-Dankort i DOT Mobilpendlerkort app. Derudover indføres Dankort Secured by Nets for Dankort og Visa-Dankort på DOT Mobilbilletter og på online billetter. Aktiveringen af 3D Secure og Dankort Secured by Nets sikkerhedsløsninger er et led i indsatsen om at . Information om Mobilklippekort og hvordan de kan købes (via DOT Mobilbilletter app).


Her taster du dit telefonnummer og du modtager efterfølgende en kode, som du skal taste ind. Du kan få en kvittering her. Herefter vil dine kvitteringer fremkomme. Om DOT Mobilpendlerkort app.


Med et mobilpendlerkort kan du rejse ubegrænset, hele døgnet – i alle busser (inkl. havnebusser), tog og metro, i de zoner det er købt til. Mobilpendlerkort sælges til korte rejser (2-sammenhængende zoner) eller til lange rejser (zoner eller mere) som en rejse mellem to relationer. Køb en billet ved at sende en SMS. Betalingen bliver trukket over din telefonregning.


Kvitteringen kan ikke benyttes som billet. Hvis der bliver konflikt, hvad betyder det så for dig som rejsende? Værd at vide om DOT Mobilbilletter app, inden du skriver til os.


Jeg har problemer med DOT Mobilbilletter app. Sørg for at opdatere til den. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about DOT Mobilbilletter. Find dit DSB Ung Kort-nummer på den kvittering , du modtog, da du købte dit DSB Ung Kort. Billetten kan refunderes senest dagen før afrejse.


DOT Mobilbilletter app - … Mobilbillet kvitteringer Rejseregler Fælles rejseregler Misbrug af billetter og kort Adgangsforhold og handicap Børn og barnevogne Cykler Bagage . DSB-appen med din billet. Læs også: Modtag dine kvitteringer digitalt i MobilePay. DSB har i nedenstående video demonstreret, hvor nemt det kan lade sig gøre at købe en togbillet på farten, når det foregår med Danske Banks MobilePay. Men hvis jeg husker rigtigt, havde de ikke maskineri med.


Passageren skal kvittere for modtagelsen med navn,adresse, fødselsdato og underskrift samt legitimere sig som beskrevet ovenfor. Nægter passageren at modtage . I folderen finder du en kupon, som du skal udfylde og sende til Metro Kundeservice sammen med den originale taxakvittering. Det er en forudsætning, at taxaturen er påbegyndt ved den metrostation, hvor der var forsinkelse. Metroen kan ikke i øvrigt påtage sig erstatningsansvar for omkostninger, som eventuelt følger af . Oversigten indeholder alle bestillinger, som .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop