Genvej til skrivebord windows 10

I denne vejledning er det programmet Microsoft OneNote, der oprettes en genvej til). Hvis jeg forstår dig korrekt, vil du have en genvej på skrivebordet , der går direkte til din netbank. Jeg har forsøgt mig med et eksempel her.


Hvis du venstreklikker der, hvor jeg har markeret gul, kan du trække den ud på skrivebordet : Billede. I mit eksempel endte jeg med et genvej , der ser således ud: Billede. Højreklik menu indlæg 29.

Fastgøre hjemmesider til Start og til Proceslinjen som. Flere resultater fra. Hvis du vil vise skrivebordsikonet, der kan være skjulte, skal du højreklikke (eller trykke og holde nede) på skrivebordet , vælge Vis og vælge Vis ikoner på skrivebordet.


Hvordan opretter man genvej på skrivebordet fra Edge? På den ene blev genvejsmapperne hvide, og de automatisk. En vejledning der viser dig hvordan du opretter en genvej på skrivebordet. Den nemmeste måde at oprette en skrivebordsgenvej på er at højreklikke på.


Lær hvordan du opretter en genvej på dit skrivebord , som vil åbne Firefox og tage dig til et favoritwebsted.

Denne artikel redegør for, hvordan du opretter en genvej på skrivebordet. Du kan også føje et program til proceslinjen. Skifte mellem skærmelementerne i et vindue eller på skrivebordet. Skriv teksten, der skal vises: Luk Computeren.


Tryk ”OK” på en eventuel . Det er også muligt at fastgøre en browserfavorit til start som en Tile fra Edge eller Internet Explorer. I Edge vælges indstillinger (De tre … i højre side af Edge) og derefter . Vælg Ja , når et pop- up vises fortæller dig, at du ikke kan oprette en genvej i mappen , og spørger, om du ønsker at sætte genvej på skrivebordet. Denne åbner et vindue op som du kan skrive i, og søger derefter på, hvad du skriver. Windows styresystem genvejstaster. Så slap man for at skulle skrive en masse koder for at åbne et program, finde en fil osv.


Nederst på skrivebordet viser proceslinjen nu en blå streg under de aktive programmer. Før musen hen over et ikon for at smugkigge på indholdet - eller højreklik for flere nyttige genveje. Til højre for startknappen sidder en lup, som lader dig søge i både apps, filer og indstillinger. Synes du det er blevet for besværligt at slukke din computer i WIndows 8? Med en simpel genvej på skrivebordet , kan du nemt slukke din computer. Nogle er rationel, andre kan virke irrationelt at andre.


Jeg er ikke sikker på, hvor dette registreringsdatabasen trick falder i, men genvej pile på desktop-drev mig til vanvid.

Der er bare noget ved at gøre en ellers dejlig skrivebordet ikon mere travlt med dem, pil overlejringer. En af mine favorit anvendelser for disse er, når et program som standard en bestemt mappe, hver gang du gemmer, uanset hvor mange gange du skifter . Virker helt upåklageligt hos mig, kører WIN men har desværre ingen erfaring me om den virker i 8. Chrome - nu er det jo et Mozilla-forum. Så prøv programmet Nimi Places, der. Det er meget nemmere at trykke på et par genvejstaster , når nu hænderne alligevel er placeret over tastaturet.


Alt eller F: Aktiverer menulinjen. F2: Omdøber det valgte emne fx et ikon på skrivebordet eller en fil i Stifinder. F3: Søger efter en fil eller en mappe. F4: Placerer cursoren i proceslinjen og åbner dropdown.


F11: Fjerne alle værktøjslinjer og gør vinduet så stort så muligt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop