Interiør reparation

Vinyl og læder reparationer i interiør. RIDSER I SÆDER, RIDSER I DØRBEKLÆDNINGER, RIDSER I. Skader i instrumentbor dørpanel eller konsol kan være vanskelige at reparere og ofte må man skifte hele intrumentbordet eller panel. Udskiftning er tidskrævende og bekostelig og ofte er leveringstiden lang. CARHEAL teknikere tilbyder hurtige og billige reparationer af interiørskader i bilen.


HBC System Binkluderer Special udviklede lim typer, bl.

Med systemet er det muligt at reparere hård og blød plast, i både interiør og eksteriør, kofangere, instrumentbor samt vinyl- og læderdele. Opretning af sæder og rygge. Systemet er komplet med afrensningsprodukter . Mange biler i dag er uden fjedre.


Dette kan i visse tilfælde give både ryg og lårsmerter samt hovedpine. Andre sæder er med årene sunket sammen. Man behøver dog ikke at fortvivle over disse problemer.


I dag findes der justerbare lændestøtter til indbygning i de fleste bilmodeller. Med mange års erfaring fra MC lakering er vi rykket ind i moderne byggeri der har fået en rids.

Vi kommer ud med farver og lakker og luft til . Interiør , sæder og andet. Vi kan også skifte betræk på sæder, hynder eller anden interiør. Listen er lang over de opgaver, vi har løst gennem årene – lige fra traditionelle opgaver som diverse reparationer , nyt læder i bilen, ny himmel, dørplader mm. HBC - Teknik har specialiseret sig i at reparere plastdele, stof og læder.


Herved kan der spares mange penge i forhold til at udskifte til nyt. Reparationer afsluttes med en plastindfarvning, der matcher bilens øvrige interiør. SMART REPAIR kan med markedets bedste teknik udføre reparationer på disse dele, så man undgår tidskrævende og dyre udskiftninger. Vi genskaber strukturen i den beskadigede del og skanner . Mere end års erfaring med SmartRepair gør at meget kan repareres frem for at skulle skiftes ud. Her er ekstra udstyr fjernet med monteringshuller til følge.


Monteringshuller lukket og reparation færdiggjort med struktur og original indfarvning. Brændt hul i sæde fra tabt cigaretglød. Sæde efter reparation af . Vi er specialister i håndtering og reparationer af huller og ridser i interiør i biler.


Med vores metoder kan vi fylde hullet, og matchende farven derefter. Vores skadestue er specialist i reparation af skader på bilens interiør. Vi fjerner huller i stof og lædersæder, instrumentborde og dørbeklædninger m. Gennem årene har vi repareret skader på næsten alle mærker og modeller - også vintage og veteranbiler.

Står du overfor en større reparation , så sparer du typisk ved at få din bil repareret i Polen. Vi sender gerne en brochure med vores fritidshuse direkte hjem til dig. Pudsning af ruder og spejle. Er der kommet pletter på sæderne?


Er instrumentbordet blevet trist at se på? Eller trænger interiøret til en gang forårsrengøring? Vi sørger for, at pletter, støv, ruder og matte overflader m.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop