Tøjbutikker københavn job

You will have an opportunity . Arbejdet består i plukning og pakning af tøj etc. Et job som butikschef i Peak Performance stiller krav til dig. Som salgsassistent hos minimum, er du virksomhedens ansigt udadtil og du skal sammen med resten af teamet sikre et højt serviceniveau samt formidlingen af minimums identitet. Vi søger salgsassistenter til hhv.


Stillingen er på fuldtid og med opstart snarest muligt. Du kan for eksempel arbejde i en dagligvarebutik, en tøjbutik eller en brilleforretning. Der er tale om et job med meget hardwarearbejde. Som ansøger er du ansvarlig og kan lide afvekslende arbejde, og du ønsker et langvarigt ansættelsesforhold.


Arbejdsopgaver består i at hjælpe dine kollegaer med IT-problemer såsom: . Udover det, skal du være serviceminded og have et uovertruffet servicegen i dig. Instore Visual Merchandiser. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 34. Vi er en lille butik med en god omsætning, så.


Find dit nye job allerede i dag. København og andre store byer i Danmark. Job i butik kan være et et super godt job for dig - du er ikke i tvivl, når du har se gode argumenter for at få job i butik. Se søgeresultat for ledige job indenfor salgsassistent – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken.


Uddannelsen til salgsassistent med tekstil som speciale gennemføres i alle godkendte tøjforretninger. Du skal lære nogle grundlæggende fag, og nogle emner, der gør dig klogere på tekstilbranchen. Din uddannelse gør dig i stand til at løse mange forskelligartede opgaver, og du vil have en bred viden om, hvordan . I Magasin er vi fælles om at give vores kunder lidt mere, end de forventer.


Hvis du vil med på holdet af ambitiøse medarbejdere, er du meget velkommen til at sende en ansøgning til en af vores ledige stillinger. Bemærk venligst, at du udelukkende kan søge job i Magasin ved enten at bruge linket i stillingsopslaget eller ved . Det vigtigste for os er, at vi trives på arbejdspladsen og har en udfordrende og indholdsrig hverdag. Revision og rådgivning af tøjforretninger. Udfordringerne i detailhandlen og i særdeleshed tøjforretninger er en stigende konkurrence med internetsalg, hvor omkostningerne til lokaler og personale er langt lavere end i den fysiske forretning, hvilket betyder en øget konkurrence på prisen.


Kundernes loyalitet over for . At first the shop was only a clothing store for men, but today Kyoto sells clothing for women too. Få kontakt til de rette kandidater gennem målrettet annoncering. Der er regler for unges arbejde, og efter disse regler kan du udmærket tage nogle timers daglig arbejde hos en kosmetolog eller som medhjælp i en tøjbutik. Du kan kun tage arbejde, hvis dine forældre vil være .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop