Hk privat overenskomst

Resten er overenskomster , der dækker en virksomhed ( særoverenskomst ). Landsoverenskomsterne forhandles - med få undtagelser - sammen med alle overenskomsterne på det private . I alt overenskomster skal forhandles og godkendes af medlemmerne. Medlemmerne stemmer om GLS-A- overenskomsten. HK Handels overenskomster gælder for dig der er ansat i butik, på kontor eller lager.

Find din overenskomst her og bliv klog på dine rettigheder. Parterne er dog enige om, at virksomheden kan få refusion for alle de udgifter forbundet med elevers ophold på skolehjem, dvs. Indgåelse og opsigelse af lokalaftaler m. Der kan mellem de lokale parter på virksomheden indgås lokale aftaler for medarbejdere omfattet af nærværende overenskomst. Her kan du læse om de vigtigste resultater. En overenskomst kan omfatte en eller flere ansatte.


Her finder du en oversigt over resultaterne på de overenskomster , der er blevet fornyet ved OK17.

Det bør tilstræbes, at sagens fagretlige behandling fremmes mest muligt, således at afgørelsen . Mæglingsforslaget er nu vedtaget, og ændringerne i overenskomsten kan nu iværksættes. HK- overenskomsten indeholder blandt andet regler om løn, pension, arbejdstid og barsel. Mindstebetalingssatserne for elever fremgår af særskilt hyre- og pensionsbilag.


HORESTA og HK til arbejde på DIS-registreret skib. Hvad står der i overenskomsten ? Hos HK Privat , FOA og Dansk Metal lød der et stort ”ja tak” til de nye overenskomster. Overenskomsten for kliniksekretærer. Det er alene satser, hvor der er en ændring pr.


Særlig opsparing (tilvalgskonto): af lønnen inklusiv samtlige tillæg. Uddannelsesfond: kr. Første gang blev forhandlingerne afbrudt efter halvandet døgn lørdag 18. Personlige uregulerede tillæg fortsættes som hidtil.


Elever reguleres med ovenstående procenter . Kritikken af de nye overenskomster har været markant fra en række fagforbund og deres lokalorganisationer. Men hos HK Privat er medlemmerne gået den modsatte vej og har stemt overenskomsterne igennem med et markant flertal.

Mere end procent af medlemmerne stemte - det er rekord - og 86 . Her finder du alle de gældende landsoverenskomsterne på Dansk Erhvervs område, fx BK Lageroverenskomsten, Transportoverenskomsten. Virksomhedens indehaver, dennes familie i lige opad og nedadgående linje samt ægtefælle er ikke omfattet af denne overenskomst. Tilpasning af overenskomster for nyoptagne virksomheder. DM-Arbejdsgiver, omskrives . Mejeribrugets Arbejdsgiverforening) og. Du er omfattet af overenskomsten mellem ATP og HK Privat.


For anden gang på en uge . Et nyt forsøg på at nå en aftale om nye overenskomster til 186. Aftalen svarer i al væsentlighed til aftalen om fornyelsen af industriens funktionæroverenskomst af 12.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop