Ny skærm iphone 6 plus

Sammenlign priser på reparationer! Knust skærm eller vandskade? Vi udfører alle slags mobilreparationer! Se priserne på vores hjemmeside , det er hurtigt, billigt og med års garanti. Model, Kun reparation af skærm , Øvrige reparationer (ikke dækket af garantien).


Desværre er det ikke altid at man er heldig og du står tilbage ærgerlig med en ødelagt skærm.

Spar tid og penge med gør-det-selv. Det er dyrt at få sat en ny. Vi udskifter din smadrede skærm på under timer eller dit batteri på under min. Space Grey, Silver, Gol Rose Gold.


Denne er for dem der bruger deres telefon til alting, og derfor sætter store krav til deres Apple produkter. Klik her og find den bedste pris nu! Driller touchen, efter du har tabt din telefon og glasset er gået itu?


Vi laver alt på Apple, dog er det ikke alle priser der står på nettet!

Vi har blandt andet batteri, højtaler, ny skærm , front glas, wifi antenne og meget mere! Se vores store udvalg af reservedele og bestil i dag. Du får hurtig levering, gode priser og reservedele af højeste kvalitet. Vi har et af Danmarks mest erfarne og bedst kvalificerede værksteder til prisen.


Reparation, Pris, Medlemspris, Tid. Frontskærm udskiftning - Original OEM, 1. Bagcover udskiftning (alle farver), 1. Batteri udskiftning, 4kr, 4kr, min. Dock connector udskiftning (ladestik), 4kr, 4kr, min. Vi brænder for det vi laver,. Vi anvender kun kvalitets.


Sælges kun fordi jeg har købt en ny ! Der er ingen ridser i skærm eller bagpå, da den altid har været i cover. Der medfølger kasse, kvittering, original lader og 2 . Vi tilbyder Danmarks bedste kundeservice! Løber den alt for hurtigt tør for strøm?


Virker Home- knappen ikke længere? Så lad os fixe den for dig!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop